nezinau kas anksciau buvau, bet viena giminaite išburė jog gyvenu berods 7, 12 ar 14 gyvenima (dabar kuri nepamenu ), bet tikrai ji gerai isbure... Na ji bure pagal sita is datos gimimo (kai skaicius sudedi..) pitagoro ar kieno ten keturkampis ar kaip ten ta formule vadinasi...
sielas kurejas pakviete is nebuties gyvent ..kurt.. augt.. mylet , o po sio gyvenimo bus amzinybe ( pagal meile- kaip mylejome gyvendami cia .. bus atsverta kam kokia ji teks)
Aš kažkada kažkuriame forume skaičiau kažkokį būdą su žvakėmis.Kažką sukalbėti,kažką paprašyti,kažką pamurmėti ir atseit,va,susapnuosi.
Avietini_debesėli,gali būti...,nors ir esu tikinti,bet kartais pasikliauti vien tuo,kas rašoma biblijoje ar pan.,nesinori.Kuo daugiau į tai pradedu gilintis,tuo labiau susipainioju,o kaip traktuojama ta amžinybė,tai irgi...kas ten žino.
As tikiu kad zmogus gywena ne wiena gywenima ,hmm ir tie wadinami dezawu keisti ~ O seip gi wisokiuose zurnaluose ,internete pilna tokiu dalykeliu kur galima issiburt ir pns...o tiket ar ne kiekwieno reikalas
thebigview.com/pastlife/ rašė:Your past life diagnosis: I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Thailand around the year 400. Your profession was that of a jeweler or watch-maker. Your brief psychological profile in your past life: Inquisitive, inventive, you liked to get to the very bottom of things and to rummage in books. Talent for drama, natural born actor. The lesson that your last past life brought to your present incarnation: There is an invisible connection between the material and the spiritual world. Your lesson is to search, find and use this magical bridge. Do you remember now?
Taip... teisingai cia parasyta is dalies... nes as is tikruju daugiau elgiuos kaip pana(budo savybes)... as visad sakydavau, kad turejau gimt merga siam gyvenime... nzn is kur ta istraukiau ir kada, bet zinau, kad nuo mazu dienu ta zinojau... Aisq neketinu darytis plastines operacijos ir keist lyti, nes tai nesamone butu visiska... Ka Dievas dave to zmogus neatims... jeigu buvau merga turiu paragaut ir kitos medalio puses - pabut bachuru...
Beje, visada moku suvaidint ar nuslept ka nors(aktoriaus bruozai(girtis nemegstu )
Jega skaiciavimai! thx Experte!
Beje galit kas sita isverst?... nelabai anglu sekasi... "Inquisitive, inventive, you liked to get to the very bottom of things and to rummage in books. "
Rašiau kažkurioje temoje,jog sapnavau močiutę(mirusią)..Sapne ji atsakė į mano kelis klausimus..Siela žmogus turi.Mirusio žmogaus siela"sėdi" aklinoje tamsoje,siela po mirties neteisema.Visos jos yra bendroje "erdvėje",ten tamsu.
"...antgamtinė malonė, kaip moko krikščionių teologija, nenaikina žmogiškosios prigimties, bet ją tobulina - gratia non destruit naturam, sed perficit eam..."
Death_noice rašė:Rašiau kažkurioje temoje,jog sapnavau močiutę(mirusią)..Sapne ji atsakė į mano kelis klausimus..Siela žmogus turi.Mirusio žmogaus siela"sėdi" aklinoje tamsoje,siela po mirties neteisema.Visos jos yra bendroje "erdvėje",ten tamsu.
- liaudyje sakoma, jog sapnuoti numireli - reiskia jog keisis orai.
suvedziau savo ir klasiokes gimimo datas tai beveik tas pats
P.S. musu gimtadieniai 10 dienu skirtumas. tai tipo kas gime kokia diena tai visi vienodi ar panasus
Death_noice rašė:Rašiau kažkurioje temoje,jog sapnavau močiutę(mirusią)..Sapne ji atsakė į mano kelis klausimus..Siela žmogus turi.Mirusio žmogaus siela"sėdi" aklinoje tamsoje,siela po mirties neteisema.Visos jos yra bendroje "erdvėje",ten tamsu.
Su tavim tokiom temom,net neverta pradėt diskutuot,o juolabiau aiškint.Ne tau suprasti.
"...antgamtinė malonė, kaip moko krikščionių teologija, nenaikina žmogiškosios prigimties, bet ją tobulina - gratia non destruit naturam, sed perficit eam..."
Man tai ten rase kad as buvau praitame gyvenime irgi moteris... gimiau kazkur naujosios gvinejos teritorijoje ir buvau daktare....ziauru vien delto kad as negaliu pakesti kraujos ir ant galo taip juokingai parasyta Do you remember now? kaip juokktis pradejau paskaiciau tipo ir atsiminsiu jau viska nesamone
Siuo metu skaitau apie reinkarnacija knyga .
Visdelto reinkarnacija yra irodyta siela tikrai gyvena pomirtini gyvenima ir pereina i kitus kunus.
siaip gan idomu nes apie praita savo gyvenima galima nustatyti ne is DATOS gimimo o netgi is baimiu kurias patiri siame gyvenime .. is apgamu ... na aisku jau jeigu pats nepameni praito gyvenimo tai ir neisnagrinesi tik savo jegomis ir perskaites knyga tam reikia ekstrasenso ir neapsisaukelio ..
Baime rašė:Siuo metu skaitau apie reinkarnacija knyga . Visdelto reinkarnacija yra irodyta siela tikrai gyvena pomirtini gyvenima ir pereina i kitus kunus. siaip gan idomu nes apie praita savo gyvenima galima nustatyti ne is DATOS gimimo o netgi is baimiu kurias patiri siame gyvenime .. is apgamu ... na aisku jau jeigu pats nepameni praito gyvenimo tai ir neisnagrinesi tik savo jegomis ir perskaites knyga tam reikia ekstrasenso ir neapsisaukelio ..
Su tavim tokiom temom,net neverta pradėt diskutuot,o juolabiau aiškint.Ne tau suprasti.
- liaudi kaltink, ne as tai sugalvojau Beje, teisybe sako, is tikruju orai keitesi. Vat lijo vakar. Ka dar sapnavai?
Baime rašė:Siuo metu skaitau apie reinkarnacija knyga . Visdelto reinkarnacija yra irodyta siela tikrai gyvena pomirtini gyvenima ir pereina i kitus kunus. siaip gan idomu nes apie praita savo gyvenima galima nustatyti ne is DATOS gimimo o netgi is baimiu kurias patiri siame gyvenime .. is apgamu ... na aisku jau jeigu pats nepameni praito gyvenimo tai ir neisnagrinesi tik savo jegomis ir perskaites knyga tam reikia ekstrasenso ir neapsisaukelio ..
Kokia tai knyga?
kur dabar skaitau tai
"Reinkarnacijos naujienos
Vaikai pasakoja apie savo buvusius gyvenimus"
ji nedidele ir kas nori gilintis labiau i reinkarnacija tai turetu skaityti manau ne sita knyga o kazka rimciau bet kam rupi suzinoti ir tureti nuomone apie reinkarnacija zinoti mazdaug kas tai yra tai sitos knygos pilnai uztektu