sweiki mano mama gydesi akupunktura, nuo sanariu skausmo. kiek seansu tai tikrai neatsimenu, bet jai nepadejo, gydytoja buwo tikrai gera.ka jai daryti, gal kas zino kas padeda sanariam?
tas dalykas bando energetiką sutvarkyti. Jei matomų rezultatų nėra tai gali reikšti ir kitas priežastis, susijusias su kūnu.
Pabandyk smulkiau apibūdinti , nes pasakymas kad skauda nedaug tenusako.
[Mano mama n metu kankinosi del keliu skausmo. negelbejo nei vaistai nei zoles.. dabar naudoja (vynioja kelius i lapus ir geria arbata) kazkokia zolia-kruma parstupas (barstupas) ir jei per nakti palaiko is ryto laksto kaip prisukta.. tik va kas cia per do daigtas tai neisivaizduoju... niekur informacijos nerandu..
nu zinok as galiu patarti is savo patirties esu krepsininkas ir ir turiu problemu su kelio sanariais tai kai man labai skauda nusiperku Glucosamine. Po kol kas tai geriausias mano vaiskas. Jis kainuoja apie 30-40lt uztenka 1menesiui.
Reikėjo stengtis sveikai gyvent, o dabar jau per vėlu. Gers vaistus - sugadins skrandį, negers - skaudės toliau. Uždaras ratas. Nebent kokios nors žolelės, ar kitokia netradicinė medicina, tik manęs neklausk, kokia
Eiti į niekur mokam kiekvienas, bet pasirinkti Kelią ne visi sugebame.
donatass is jav rašė:nu zinok as galiu patarti is savo patirties esu krepsininkas ir ir turiu problemu su kelio sanariais tai kai man labai skauda nusiperku Glucosamine. Po kol kas tai geriausias mano vaiskas. Jis kainuoja apie 30-40lt uztenka 1menesiui.
juo sita mama ir isbande.. ir kaimyne isbande dziaugias abi kad geriau
Šiuo metu vartoju maisto papildus nuo sąnarių skausmo "Cur cur". Tikrai veiksmingas preparatas. Vartojau ir gliukozaminą anksčiau, ir Artrostop - irgi gerai.
tai visu papildu sanariams pagrindine sudetine dalis yra gliukozaminas... tik kaina ir veikliosios medziagos kiekis skirias.. o seip arthrostop tikrai neblogas. visi jie skatina kremzlinio audinio atsinaujinima, taciau padeda tik tada, kai sanarys nera visiskai isdiles ir dar yra is ko jam atsinaujint.
dar vienas dalykas, tai ilgo veikimo preparatai, jie ima duot naudos tik ilgeliau juos vartojant. vieno menesio, vienos pakuotes toli grazu nepakaktu.