http://ec.europa.eu/lietuva/videos/index_lt.htm
Mano nuomone neblogi filmukai, pažiūrėkit, gal pravers, ne ne jums, gamtai

Panda sugėdintojaŠtai dar vienas projektas ekologijos tema ir jo herojus-Panda Sugėdintoja
http://ec.europa.eu/lietuva/videos/index_lt.htm Mano nuomone neblogi filmukai, pažiūrėkit, gal pravers, ne ne jums, gamtai ![]() ![]()
Re: Panda sugėdintojaTai kad ir paaiškinimo nereik... intelekto nesužaloti turėtų suprast
Šiaip net keista, kad Lietuvoj kažkas kuria tokio pobūdžio reklamas. Bet, aišku, palaikau ir džiaugiuosi ![]() "When you say you are best in class, you open yourself up to scrutiny" - Mr. Kell
Re: Panda sugėdintojakazkokia nesamone. galejo ka nors geresnio sugalvoti.
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... kas750x100 Nobody is perfect.
I'm nobody.
Re: Panda sugėdintojaMan nepatinka tie filmukai. Propaguoja smurta...
Re: Panda sugėdintoja
Tai kad atvirkščiai.. Šįkart peilis buvo naudojamas ne smurtui. "When you say you are best in class, you open yourself up to scrutiny" - Mr. Kell
O daužymas pulteliu per galvą? All I want is for you to say: Why don't you just take me where I've never been before?
Re: Panda sugėdintojaO pesimas uz ausies?
Re: Panda sugėdintojao lazdos pliaukstelejimas per kojas?:D
nenustebau, kad tas Tadas vidmantas sukure,tas pats "atiduok modema" autorius:D Nobody is perfect.
I'm nobody.
Re: Panda sugėdintojaIr kas čia stebėtino?
Vienus filmus jis kuria sau, kitus už pinigus... o tai.. vajej vajej.. Trouble rides fast horse
ne daugiau negu multikai, filmai ir t. t. ![]() Meilė užkniso juodai
Re: Panda sugėdintojaTaip, bet juk cia socialine reklama, o joje nederetu to propaguoti...
Net juokas paėmė. Juk čia pabrėžtos visos neigiamos savybės. Susiraukęs, piktas ir dar "auklėja" iš pykčio ir jėgos pozicijos. O tas užrašas apačioje "taupykime elektra" lieka žymiai mažiau reikšmingas nei būtu patepliota kur ant apgriuvusios sienos. Jis greičiau juokingas ir nieko bendrą neturi su turiniu. Arba nuskrisiu, arba nukrisiu - vistiek paskraidysiu!
Re: Panda sugėdintojaSmurto pilnas mūsų pasaulis. Nesvarbu,kad kasdien su juo asmeniškai susiduriame, taip pat internete ar televizijoje matom. Žinoma, be smurto šie filmukai, labiau glostytų širdį, bet ar jie būtų patrauklūs šiuolaikinei visuomenei? Visuomenei, kuri nuo smurto, engimo, ne tolerancijos yra jau nebe atskiriama? Mano nuomone, smurtas šiuose video atperkai tai, kad jį pastebės daugiau žmonių.
![]()
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m • Penkios su puse minutės Turkijoje :) • Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania • Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė • Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga • Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė! • Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus! • Berniukai! • 69 danguje apsivilko SKM marškinėlius |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių