Re: Šuolis parašiutuNesokau
Ir jauciu niekada nesoksiu Kazkaip man sitas sritis tabu ![]() Galiu viena istorija papasakoti kaip draugelis soko parasiutu ![]() Na, jau issoko, nusileido, sako kazkaip koja skauda... Guli, laukia pagalbos, negali atsikelt. Per racija kiti sako jam, ten vetra vetra grisk i stoti, tas sako negaliu, susizeidziau. Tie galvoja, kad prikolina, nes jis megejas Tie vel vetra vetra grisk i stoti. Tas sako negaliu, susizeidziau. Tie klausia kas nutiko, nesimaivyk, kelkis ir eik cia. O tas sako: chebrybe, as matau savo batu ismeta ![]() Pabandykit isivaizduot kaip jam luzo koja ![]() Bet nieko, isgijes vel soko Siaip jo paties klaida buvo, netaisiklingai nusileido...
Re: Šuolis parašiutumano draugės brolis pastoviai varo šokinėti karta pabandė ir užsikabliavo.. klp kažkur jei domina galiu paklausti ir kainos..
Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus.
P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
Re: Šuolis parašiutuO aš pagaaasdinsiu.
Mano dėdė šokinėjo daug ir ilgai, kol vieną kart nebeatsikėlė iššokęs (: Bet šiaip su kokiu instruktorium pašokinėt visai smagu turėtų būt. All I want is for you to say: Why don't you just take me where I've never been before?
Re: Šuolis parašiutuBuna visokiu nelaimiu, bet jei bus lemta tai ir nutiks kazkas, niekur nepasislepsi.
Jei ne parasiutu tai plyta ant galvos uzkris ![]() Siaip drauge yra ne karta sokus. Ir labai patenkinta ![]()
Re: Šuolis parašiutuna visi ką pažystu kur šoke patenkinti ir dar nori o man užteko šuvio iš ragatkės megėja adrenalino bet to jau perdaug buvo..
![]() Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus.
P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
Re: Šuolis parašiutuAs tai megstu stabilu pagrinda po kojomis
![]()
Re: Šuolis parašiutuKas tai?
Re: Šuolis parašiutuoiii, cia viena mano svajoniuu
![]()
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • Nuotraukos – ar moku pozuoti? • Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m • Penkios su puse minutės Turkijoje :) • Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania • Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė • Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga • Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė! • Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus! • Berniukai! |
Grįžti į Kelionės ir laisvalaikis
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių