bat rašė:nea, čia jau būtų karo taisyklių pažeidimas - savų nešaudom!
O jeigu susipykstate ir prasideda karas, kaip tada? Nes man teko tokią situaciją narplioti kai vienas kitą "apmyžo".
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštus
O jeigu susipykstate ir prasideda karas, kaip tada? Nes man teko tokią situaciją narplioti kai vienas kitą "apmyžo". ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštus:]]]]]]]]]] o tai ką čia dar narplioti?
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusnu nu papasakok placiau kas ten ka apmyzo
![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusas tai ble ir blaivas apmizu
Ko, ko nori, pist nori ar ko?
Vienas myzdamas aplašino kitam koją, tai tas supyko ir savo vamzdį atsuko į tą, na ir ant jo. Po to reikėjo aiškintis kas kaltas? ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštuso tu cia priciom?
Ko, ko nori, pist nori ar ko?
Na vietoj advokato turėjau būti. ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštuso tai kas teisėjas?
Na turbūt ir už teisėją teko pabūti ( 2 viename) ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusapmyzu ir ne tik girtas
![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusNe tu vienas
![]() http://isauga.com - Tai informacinių technologijų saugumo portalas.
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • apie pize • Nuotaka iš anapus (Over Her Dead Body) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Svetimų“ filmavimo aikštelėje pensininkė sugavo vagį! • Emo(one lt) • Oksana: Taip, aš pasididinsiu krūtinę! • R. Bingelis – Mokesčiai. • Skersas Brazilijoj bobas kabina • „Auksinių svogūnų 2010“ pasakų karalystėje karaliaus Agnė Grudytė-Guobienė, Marijonas Mikutavičius ir Vytautas Tulevičius! • TV3 laidos „Dar pažiūrėsim“ aktoriai džiaugiasi socialiniame tinklalapyje sulaukę gausiausio būrio gerbėjų! • „Šeimų dainų“ atrankose – Chriso Normano ir Suzi Quatro antrininkai! |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių