bat rašė:nea, čia jau būtų karo taisyklių pažeidimas - savų nešaudom!
O jeigu susipykstate ir prasideda karas, kaip tada? Nes man teko tokią situaciją narplioti kai vienas kitą "apmyžo".
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštus
O jeigu susipykstate ir prasideda karas, kaip tada? Nes man teko tokią situaciją narplioti kai vienas kitą "apmyžo". ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštus:]]]]]]]]]] o tai ką čia dar narplioti?
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusnu nu papasakok placiau kas ten ka apmyzo
![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusas tai ble ir blaivas apmizu
Ko, ko nori, pist nori ar ko?
Vienas myzdamas aplašino kitam koją, tai tas supyko ir savo vamzdį atsuko į tą, na ir ant jo. Po to reikėjo aiškintis kas kaltas? ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštuso tu cia priciom?
Ko, ko nori, pist nori ar ko?
Na vietoj advokato turėjau būti. ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštuso tai kas teisėjas?
Na turbūt ir už teisėją teko pabūti ( 2 viename) ![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusapmyzu ir ne tik girtas
![]()
Re: Klausimas vaikinams: Ar dažnai girti apmyžat klozeto kraštusNe tu vienas
![]() http://itnaujienos.info - Tai informacinių technologijų naujienų portalas kuris yra kiekviena diena atnaujinamas ir talpinamos vosos aktualiausios naujienos iš viso pasaulio. Būk pirmas ir sužinok kas dedasi šiendieniniame technologijų pasaulyje.
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m • Penkios su puse minutės Turkijoje :) • Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania • Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė • Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga • Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė! • Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus! • Berniukai! • 69 danguje apsivilko SKM marškinėlius |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių