womencat 18 Geg 2009 12:36
nea pasisekė, išsiunčiau cv, reikejo darbuotojo greit o aš mokejau anglų kalba ir raštvedyba, užkibo.. bet va bankrotinasi.. tai nemanau kad du kart pasiseks... bet jei kaip prognozuoja krize rudeni tik pabloges mausiu tada dar kur kol dar pavaikstau.. 
Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus. P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
-

womencat
- Rašytojas
-
Voveryte 18 Geg 2009 19:30
womencat rašė:nea pasisekė, išsiunčiau cv, reikejo darbuotojo greit o aš mokejau anglų kalba ir raštvedyba, užkibo.. bet va bankrotinasi.. tai nemanau kad du kart pasiseks... bet jei kaip prognozuoja krize rudeni tik pabloges mausiu tada dar kur kol dar pavaikstau.. 
Ta prasme, vėl su šeima emigruosit? O vyras kur dirba - sėkmingai, daug uždirba? Ar irgi nelabai?
"Vagis be aukštojo išsimokslinimo gali nudžiauti ką nors iš prekinio traukinio, o jeigu baigė universitetą, sugeba pavogti visą geležinkelį." T. Ruzveltas
Taigi, baikit universitetą ir būkit tokie vagys kaip Ruzveltas.
-

Voveryte
- Moderatorius
-
womencat 19 Geg 2009 10:15
taip tik su šeima ir čia dar nežinau reikia kad labai suriestu ta krize tada begčiau.. o vyras labai gerai uždirbo bet prasidejo krize ir geoterminius gręžinius besidaro tik turtuoliai o jų juk nėra taip daug tai nuo gruodžio manasis dirbo pilnai gal kokį mėnesi.. o kai netenki šeimoje tokių pajamų labai pasijaučia ka čia mano 1800 gali padėt?.. nu žodžiu jaučiu krize tiesiogiai tai jei dar blogės tai nafik ta lt...
Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus. P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
-

womencat
- Rašytojas
-
lekkerbekje 20 Geg 2009 00:32
womencat rašė:taip tik su šeima ir čia dar nežinau reikia kad labai suriestu ta krize tada begčiau.. o vyras labai gerai uždirbo bet prasidejo krize ir geoterminius gręžinius besidaro tik turtuoliai o jų juk nėra taip daug tai nuo gruodžio manasis dirbo pilnai gal kokį mėnesi.. o kai netenki šeimoje tokių pajamų labai pasijaučia ka čia mano 1800 gali padėt?.. nu žodžiu jaučiu krize tiesiogiai tai jei dar blogės tai nafik ta lt...
galima pagalvot UK tie darbai metosi.. as va pasigirsiu, nuo birzelio 2os pradedu dirbt TNT post, pashtininkas busiu  €8 i valanda uz dviratuko minima. NAIS!
-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
womencat 20 Geg 2009 09:34
galima . nesimėto bet kas ieško tas randa mano pažystami visiški luzeriai ir bekalbos va išvažiavo ir gavo darbus tai gi jų yra, o man ir šį ryta pasiūlyma iš londono už 28 000 svarų metinio atlyginimo atsiuntė, taip kad bent žinau ten darbas bus o čia jei šito neteksiu kur reikės nusitrenkt neįsivaizduoju..
-

womencat
- Rašytojas
-
Imagine 30 Geg 2009 00:55
lekkerbekje rašė:womencat rašė:taip tik su šeima ir čia dar nežinau reikia kad labai suriestu ta krize tada begčiau.. o vyras labai gerai uždirbo bet prasidejo krize ir geoterminius gręžinius besidaro tik turtuoliai o jų juk nėra taip daug tai nuo gruodžio manasis dirbo pilnai gal kokį mėnesi.. o kai netenki šeimoje tokių pajamų labai pasijaučia ka čia mano 1800 gali padėt?.. nu žodžiu jaučiu krize tiesiogiai tai jei dar blogės tai nafik ta lt...
galima pagalvot UK tie darbai metosi.. as va pasigirsiu, nuo birzelio 2os pradedu dirbt TNT post, pashtininkas busiu  €8 i valanda uz dviratuko minima. NAIS!
Na ir kiek valandų į dieną minsi? 
-

Imagine
- Moderatorius
-
lekkerbekje 30 Geg 2009 15:48
4, bet pasirodo motoroleri duos. woohoo.
-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
womencat 01 Bir 2009 09:27
tai iš vis super! su vėjeliu lėksi! 
-

womencat
- Rašytojas
-
Voveryte 01 Bir 2009 13:06
lekkerbekje rašė:as va pasigirsiu, nuo birzelio 2os pradedu dirbt TNT post, pashtininkas busiu  €8 i valanda uz dviratuko minima. NAIS!
Koks mažas atlyginimas... aš laikraščius vasaros sezonu nešiodavau (laikraščių nešiotojas čia nesiskaito paštininku, nes paštininkai yra kvalifikuoti), ir gaudavau 7.5 už valandą, plius priedai už naktinį darbą (30proc), plius priedai už tam tikrų laikraštinių žurnalų nešiojimą tam tikromis savaitės dienomis, plius priedai už 5dienį, 6dienį ir 7dienį dviguba alga.  Kurioj šaly čia taip nedaug moka už paštininkus? Nes paštininkai, kaip kvalifikuoti darbuotojai (t.y. baigę paštininkų paruošimo mokyklą), gauna nuo 13eur už valandą  Jo, ir darbo trukmė ta pati, 4 valandos 
"Vagis be aukštojo išsimokslinimo gali nudžiauti ką nors iš prekinio traukinio, o jeigu baigė universitetą, sugeba pavogti visą geležinkelį." T. Ruzveltas
-

Voveryte
- Moderatorius
-
lekkerbekje 01 Bir 2009 15:56
Voveryte rašė:lekkerbekje rašė:as va pasigirsiu, nuo birzelio 2os pradedu dirbt TNT post, pashtininkas busiu  €8 i valanda uz dviratuko minima. NAIS!
Koks mažas atlyginimas... aš laikraščius vasaros sezonu nešiodavau (laikraščių nešiotojas čia nesiskaito paštininku, nes paštininkai yra kvalifikuoti), ir gaudavau 7.5 už valandą, plius priedai už naktinį darbą (30proc), plius priedai už tam tikrų laikraštinių žurnalų nešiojimą tam tikromis savaitės dienomis, plius priedai už 5dienį, 6dienį ir 7dienį dviguba alga.  Kurioj šaly čia taip nedaug moka už paštininkus? Nes paštininkai, kaip kvalifikuoti darbuotojai (t.y. baigę paštininkų paruošimo mokyklą), gauna nuo 13eur už valandą  Jo, ir darbo trukmė ta pati, 4 valandos 
mazhas atlyginimas bet gauni maziau?  imu suprast kodel suomiai tiek pinigu sukisha i svieima  PASHTININKU PARUOSIMO MOKYKLA  :D ka ten ismoksta? kaip voka i dezute sukisht?  pastininkas matai kvalifikuota profesija... ko tik nebuna  nuejau, paprasiau, gavau darba. apie jokius naktinius darbus ar darba savaitgali net kalba nejo  skirtingai negu tu, as esu studentas, man darbas tik tam kad galeciau xaliavai vazinet traukiniais, autobusais ir gaut studiju finansavima bei prisidurt kelis eurus aluj ir zolytej \o/ 

-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
Imagine 01 Bir 2009 19:11
lekkerbekje rašė:4, bet pasirodo motoroleri duos. woohoo.
Mažai Valandų, mažas atlyginimas..  na, bet smagiai su motoroleriu pasivazinet ir geriau nei nieko  Sėkmės 
-

Imagine
- Moderatorius
-
lekkerbekje 01 Bir 2009 20:18
pardon, o kada man mokytis jeigu dirbciau visa darbo diena?  o kaip nekvalifikuotam darbuj atlyginimas man visai neblogas. vis ne indu plovimas...
-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
Voveryte 01 Bir 2009 20:27
lekkerbekje rašė:mazhas atlyginimas bet gauni maziau?  imu suprast kodel suomiai tiek pinigu sukisha i svieima  PASHTININKU PARUOSIMO MOKYKLA  :D ka ten ismoksta? kaip voka i dezute sukisht?  pastininkas matai kvalifikuota profesija... ko tik nebuna  nuejau, paprasiau, gavau darba. apie jokius naktinius darbus ar darba savaitgali net kalba nejo  skirtingai negu tu, as esu studentas, man darbas tik tam kad galeciau xaliavai vazinet traukiniais, autobusais ir gaut studiju finansavima bei prisidurt kelis eurus aluj ir zolytej \o/ 
Labai atsiprašau, kad taip įsižeidei, nei aš žinau tavo situaciją, nei ką ir kam tau reikėjo šito darbo. Taip, Suomijoj, deja, paštininkam yra kažkoks spec paruošimo kursas, aišku, jis netrunka ilgai. Gal mėnesį. Dar žiūrint kokiu paštininku būsi. Aš buvau ne paštininke (t.y. ne laiškus, o laikraščius nešiojau). Paštininkai čia laikraščių netampo. O laikraščių nešiojimas vyksta naktį. Taip kad aš dirbau naktį (nebedirbu šio darbo...) ir už visokius pribumbasus priedų gavau, taip kad ne 7.5 už valandą, o gaudavosi apie 10 už valandą su tais visais priedais, kuriuos nuolatos gauni (nėra vienkartiniai ar proginiai). Nežn kaip Belgijoj, bet pas mus nėra pašto dėžučių. Yra pavardės ant durų su buto numeriu, ir keliauja paštas tiesiai į butą pro durų spec. pašto skylę. Nežinau, tą mokymo kursą gal taiko tam, kad pažiūrėt, ar atsakingas darbuotojas bus, nes tipo paštininko 'specialybė' yra atsakinga  Na.. man tai dzin kaip čia kas ką vadina, bet kaip sakiau, paštininkai uždirba nuo 13eurų už valandą, ne 8 Aš irgi tuoj būsiu studentė, beje 
-

Voveryte
- Moderatorius
-
Voveryte 01 Bir 2009 20:35
lekkerbekje rašė:pardon, o kada man mokytis jeigu dirbciau visa darbo diena?  o kaip nekvalifikuotam darbuj atlyginimas man visai neblogas. vis ne indu plovimas...
Aha, aš irgi visai nieko prieš būčiau būt paštininke.. tik kad vakarais nebūna čia paštininko pamainų, viskas vyksta ryte. O ryte bus juk dieninės paskaitos.. bet jau krizės metu, kol turiu stabilią darbo vietą, tol jos neatsisakysiu ir bandysiu klaust, ar neturi pasiūlyt kito restorano, kad dirbt vakarais arba savaitgalisais, nes su dieninėmis paskaitomis kitu metu nebus laiko.
-

Voveryte
- Moderatorius
-
lekkerbekje 01 Bir 2009 20:53
ar 8 ar 10 skirtumo didelio nebus kol neidirbsi pilnos darbo dienos. pagal olandijos istatymus visokie studenciokai pretenduoja tik i minimuma, o minimumas priklauso nuo amziaus. su kiekvienais metais minimumas dideja kol pasiekia berods 1500 eur maximuma i menesi dirbant pilna darbo diena. net minties man nebuvo kad uzsidirbciau cia pilnai tiek kiek reikia pragyvenimuj, bet tiesiog... jeigu dirbu bent 32h i menesi man olandukai grazina mano studiju mokesti(apie 180eur/men) + kazkokie study grantai, i kuriuos nezinau are pretenduoju...
-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
Voveryte 01 Bir 2009 22:18
lekkerbekje rašė:ar 8 ar 10 skirtumo didelio nebus kol neidirbsi pilnos darbo dienos. pagal olandijos istatymus visokie studenciokai pretenduoja tik i minimuma, o minimumas priklauso nuo amziaus. su kiekvienais metais minimumas dideja kol pasiekia berods 1500 eur maximuma i menesi dirbant pilna darbo diena. net minties man nebuvo kad uzsidirbciau cia pilnai tiek kiek reikia pragyvenimuj, bet tiesiog... jeigu dirbu bent 32h i menesi man olandukai grazina mano studiju mokesti(apie 180eur/men) + kazkokie study grantai, i kuriuos nezinau are pretenduoju...
Aš tai pasižiūrėjau, kad turėsiu galimybę gaut 260eurų, galbūt ir daugiau, jeigu skaičiuos mano vaikino atlyginimą, kuris nėra superinis.. nes ten kažkaip jie ten skaičiuoja, nu nežinau. Bet manau pradžioj tikrai liksiu dirbt, tikiuos suras man ką nors, kas man tiks po studijų vakarais ar savaitgaliais.. o po to gal kokią banko paskolą pasiimsiu, nes dirbti ir studinti vienu metu nėra pats geriausias variantas. O tai tu moki už studijas?
-

Voveryte
- Moderatorius
-
lekkerbekje 01 Bir 2009 22:56
moku. kaip jau sakiau, jeigu dirbi 32h i menesi studiju mokesti sugrazina mokslo metu eigoje. siais metais nedirbau tai bent uz antrus ir 3ius gal gausiu finansavima
-

lekkerbekje
- Aktyvistas
-
WeNick 10 Sau 2010 04:07
nieko gero tas uzsenis neduoda,bet vis geriau nei lt.. dar tik metus gyvenu ir dirbu UK tai kartais norisi i lt ,bet kaip ateina noras taip ir praeina.. nera ka ten veikti.. o ir atostogas praleisti pigiau iseina kokioj turistinej salija nei gryzus i lt.. i lt ant 2 saw be 2000svaru nera prasmes nes neuzteks. o i kokia grand canaria ar malta man uztenka pilnai 500svaru su viesbusiu kelione ir maistu.. tad manau jie viskas bus gerai i lt nebegrysiu..
-
WeNick
- Naujas žmogutis
-
-
Imagine 22 Sau 2010 21:48
Nežinau ką tu ten Lietuvoj veiki, kad tau neužtenka 2000 svarų 
-

Imagine
- Moderatorius
-
mute 23 Sau 2010 19:33
Imagine rašė:Nežinau ką tu ten Lietuvoj veiki, kad tau neužtenka 2000 svarų 
nu jo, mūsų šeimai tiek užtenka dviem mėnesiam...
-
mute
- Naujas žmogutis
-
Pinky 02 Lie 2010 21:52
Padauginta truputi... Mes sia vasara grisim i Lt atostogu, kitamet ir turbut i LT, nes vyras labai nori i kasio cempionata. O atostogas LT kainos atzvilgiu tiek pat kainuoja kiek atostogos egzotiskoj saly...
Aš ne ta, kurios Tu pasiilgsi. Ne ta, kurios lauksi. Aš ne ta, kurią Tu apkabinsi, kurią liesi. Bet aš ta, kurios niekada nepamirši!
-

Pinky
- Administratorius
-
-
Voveryte 04 Lie 2010 00:20
Pinky rašė:Padauginta truputi... Mes sia vasara grisim i Lt atostogu, kitamet ir turbut i LT, nes vyras labai nori i kasio cempionata. O atostogas LT kainos atzvilgiu tiek pat kainuoja kiek atostogos egzotiskoj saly...
Pala pala, o tai tu jau istekejai ir jau is LT isvarei?? Kaip cia taip greit viskas pasikeite? Neisgyrei ?
-

Voveryte
- Moderatorius
-
Pinky 04 Lie 2010 10:50
Kam reikejo tas zinojo, ko cia girtis  Siaip buvau uzsiminus, bet nekonkreciai, gal praleidai pro akis  Juk senai buvau minejus, kad turiu apsiulyma i NOrge vaziuot 
Aš ne ta, kurios Tu pasiilgsi. Ne ta, kurios lauksi. Aš ne ta, kurią Tu apkabinsi, kurią liesi. Bet aš ta, kurios niekada nepamirši!
-

Pinky
- Administratorius
-
-
Ceibhfhionn 08 Lie 2010 15:31
Mes irgi grįžome šią vasarą. Beveik dviem mėnesiams, tai galiu pasakyti, kad kainos čia nelabai normalios. Mudu čia daugiau nei savaitę ir jau apie 300 eurų išnyko. Benzinas, maistas, keletas rūbelių ir viskas. Nesuprantu kur tie pinigai dingsta
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
Dariukas 08 Lie 2010 18:24
Ceibhfhionn rašė:Mes irgi grįžome šią vasarą. Beveik dviem mėnesiams, tai galiu pasakyti, kad kainos čia nelabai normalios. Mudu čia daugiau nei savaitę ir jau apie 300 eurų išnyko. Benzinas, maistas, keletas rūbelių ir viskas. Nesuprantu kur tie pinigai dingsta
Cia lupikavimas 
-

Dariukas
- Aktyvistas
-
-
Ceibhfhionn 08 Lie 2010 19:17
Benzino kainos totalus pravalas, pasakysiu. Maniškis iš Vilniaus, aš iš Klaipėdos, tai mes dažnai važinėjame tuo maršrutu, bet kad taip ant benzo pinigai lėktų tai... Suprasčiau, kad kasdien restoranuose valgytumėm. Iš parduotuvės išeinam išleidę 200lt ir nieko normalaus nenusipirkę. Nusipirkau maikutę ir sijoną, išleidau 100lt (su nuolaida). Wtf? Kaip čia išgyvent žmonėms kurie uždirba 800lt?
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
Dariukas 08 Lie 2010 20:06
Ceibhfhionn rašė:Benzino kainos totalus pravalas, pasakysiu. Maniškis iš Vilniaus, aš iš Klaipėdos, tai mes dažnai važinėjame tuo maršrutu, bet kad taip ant benzo pinigai lėktų tai... Suprasčiau, kad kasdien restoranuose valgytumėm. Iš parduotuvės išeinam išleidę 200lt ir nieko normalaus nenusipirkę. Nusipirkau maikutę ir sijoną, išleidau 100lt (su nuolaida). Wtf? Kaip čia išgyvent žmonėms kurie uždirba 800lt?
Butent, butent butent. Bet Zveris gali paaiskinti, kaip isgyventi. 
-

Dariukas
- Aktyvistas
-
-
Pinky 08 Lie 2010 21:14
Galiu pateik pora pavyzdziu. Norgej ant gero kompo uzsidirbi per savaite, Lietuvoj ant to paties kompo uzsidirbti per 2 menesius... Telefa gera pasiimi atidirbes kokias 3 dienas, Lietuvoje menesio alga jis kainuos...
-

Pinky
- Administratorius
-
-
Ceibhfhionn 09 Lie 2010 15:33
Pinky rašė:Galiu pateik pora pavyzdziu. Norgej ant gero kompo uzsidirbi per savaite, Lietuvoj ant to paties kompo uzsidirbti per 2 menesius... Telefa gera pasiimi atidirbes kokias 3 dienas, Lietuvoje menesio alga jis kainuos...
Tai panašiai ir pas mus  Norėtusi pataupyti, bet nesinori valgyti šūdo, reikia važinėtis ir daug važinėtis. Su saviškiu jau seniai galvojame vieną paveikslą nusipirkti, kurio kaina nemaža, bet matau nelabai išeis, nes visi pinigai eina ant nieko 
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
Grįžti į Karjera ir verslas
Registruoti vartotojai: Google [Bot], Yahoo [Bot]
|

Skelbimai »
» Nekilnojamas turtas
» Namai
» Butai
» Žemė
» Patalpos
» Nuoma
» Statyba
» Transporto pr.
» Siūlo darbą
» Ieško darbo
» Buitinė technika
» Kompiuteriai
» Mobilūs telefonai
» Baldai
» Buities prekės
» Prekės vaikams
» Gyvūnai, augalai
» Laisvalaikis
• Man.Lt Laisvalaikiui •
• UKC Mc’s – myliu, o vat ir ne 4 utube
• One.lt SIAUBAI
• Skafandras ir drugelis (Le Scaphandre et le papillon) Drama, Prancūzija – JAV, 2007 m.
• MOTERYS MELUOJA GERIAU 4
• Juozukas seimo narys
• Skendo Joniškio gatvės
• Prie pat tavo durų (Right at your door) Trileris, JAV, 2006 m.
• “Numeris nenaudojamas”
• motociklininkas
• „ŠIRDYS PAKLYDĖLĖS“ anonsai
|