Reikia pagalbos dėl alergijos

Gerbkime ir mylėkime savo kūną.

Reikia pagalbos dėl alergijos

Standartinė shypshnius 2010 Vas 05, Pen 12:23 am

Labas vakaras,

Turiu didelę bėdą. Jau kokius 3 mėnesius man neduoda ramybės alergija. Ji pasireiškia tada, kai pasikeičia temperatūra, visiškai netoleruoju karščio arba kai susijaudinu, išsigąstu. O ji pasireiškia tuo, kad man paraudonuoja oda ir pradeda nenusakomai niežtėti. Net nežinau ko griebtis... Dėl šios alergijos jau 2 savaites nelankau mokyklos, esu visiškai atribotas nuo sporto. Lankomės Klaipėdoje pas odos daktarę. Pasidarėme alergijos tyrimus ir paaiškėjo, kad man alergija ne nuo buities, šuns ir panašiai. Taip pat pasidarėme kraujo tyrimus (šiandien gavome atsakymą kad su krauju viskas gerai). Tačiau, reiks darytis dar vieną kraujo tyrimą. Tiesa, prieš tai mums daktarė sakė mėnesį pavartoti "Altiva 180mg" tabletes (neva po mėnesio kurso jos gali numušti alergiją). O jei vartojimo metu jos nepadės, kreiptis vėl pas gydytoją. Taip ir buvo, vakar buvo 2savaite kaip jas vartojau ir nieko nepadėjo, todėl tučtuojau kreipėmės pas daktarę. Ji mums patarė vartoti kitas tabletes - "Ketotifen", taipogi mėnesį ir jei nepadės vėl kreiptis pas ją. Beje, gydytoja sako, kad man kogero bus dilgėline alergija.

Kaip manote ar turėtų padėti toks gydymas? Man kažkaip atrodo labai naiviai tos alergijos numušimas su tabletėmis... Ką jūs patartumėte? P.S. Man 17 metų.

Dėkoju.
shypshnius
Naujas žmogutis

Re: Reikia pagalbos dėl alergijos

Standartinė Joline 2010 Vas 05, Pen 5:21 am

sumazina histamino kieki padeda....as gerdavau craritin...man buvo kazkas panasaus mokykloj tik nuo nervu ...padejo plovimas azuolo zieves nuoviru...harmoniniai kremai....paskui dingo ta problema po kiek laiko savaime...
Vartotojo avataras
Joline
Moderatorius

Re: Reikia pagalbos dėl alergijos

Standartinė Mantas_svecias 2010 Vas 05, Pen 9:46 am

tegul bpg'istas istiria kepenis (alegologai dazniausiai ten neziuri), kepenu ligos duoda klaiku odos niezijima; jeigu kepenys ok, varyk i Jurininku ligonine, pas dr. Zoluba arba i Vilniu, i Alergologijos centra
Mantas_svecias
Rašytojas

Sveikinimai

Žaidimi online
Žaidimai
Žaidimi online

cinemeo.com
Skelbimai »
» Nekilnojamas turtas
» Namai
» Butai
» Žemė
» Patalpos
» Nuoma
» Statyba
» Transporto pr.
» Siūlo darbą
» Ieško darbo
» Buitinė technika
» Kompiuteriai
» Mobilūs telefonai
» Baldai
» Buities prekės
» Prekės vaikams
» Gyvūnai, augalai
» Laisvalaikis

• Man.Lt Laisvalaikiui •
Nuotraukos – ar moku pozuoti?
Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m
Penkios su puse minutės Turkijoje :)
Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania
Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė
Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga
Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m.
„Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė!
Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus!
Berniukai!

Grįžti į Sveikata

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių