Joline 2009 Gru 20, Sek 3:37 pm
o siaip grazi jusu veido oda...bet rauksles gylios mimikos ir reikia veido tempimo vistiek...niekur to nedings nei viena
-

Joline
- Moderatorius
-
PupaUoga 2009 Gru 20, Sek 4:23 pm
Joline rašė:na paspeliosiu as  manau 50 ..gal 48..gal 52..man patinka zaidimai  ar atspejau  ?
as duociau kokius 49metus.
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
raima 2009 Gru 20, Sek 5:11 pm
PupaUoga rašė:Joline rašė:na paspeliosiu as  manau 50 ..gal 48..gal 52..man patinka zaidimai  ar atspejau  ?
:ot ir neatspejai, man greit septyniasdesimt ar matei nauja rinkini imeciau i face book"'ä
-
raima
- Dažnas svečias
-
PupaUoga 2009 Gru 20, Sek 5:24 pm
raima rašė:PupaUoga rašė:Joline rašė:na paspeliosiu as  manau 50 ..gal 48..gal 52..man patinka zaidimai  ar atspejau  ?
:ot ir neatspejai, man greit septyniasdesimt ar matei nauja rinkini imeciau i face book"'ä
nebesvaik.
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
Ceibhfhionn 2009 Gru 20, Sek 7:29 pm
fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Kaukė su grietine pamaitina bei tonizuoja odą, žiemą turiu problemą - išsausėjusius odos plotus, tai man ta kaukė padeda  . Du šaukštai grietinės, vienas kiaušinio trynys ir šaukštelis morkų sulčių arba smulkiai sutrintos morkos masės (taipogi šaukštelis). Gerai sumaišai ir tepi. Palaikai apie 10 minučių, jei labai tempt pradeda tai geriau greičiau nusivalyt  .
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
fantazy 2009 Gru 20, Sek 8:28 pm
Ceibhfhionn rašė:fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Kaukė su grietine pamaitina bei tonizuoja odą, žiemą turiu problemą - išsausėjusius odos plotus, tai man ta kaukė padeda  . Du šaukštai grietinės, vienas kiaušinio trynys ir šaukštelis morkų sulčių arba smulkiai sutrintos morkos masės (taipogi šaukštelis). Gerai sumaišai ir tepi. Palaikai apie 10 minučių, jei labai tempt pradeda tai geriau greičiau nusivalyt  .
Dėkui. Reikės pabandyt.  Žinoma, grietinė turi būt riebi? 30% ? 
-
fantazy
- Naujas žmogutis
-
raima 2009 Gru 23, Tre 1:26 pm
fantazy rašė:Ceibhfhionn rašė:fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Dėkui. Reikės pabandyt.  Žinoma, grietinė turi būt riebi? 30% ?   as esu tos nuomone, kad grietine i skrandi, sultis taip pat, o ant veido tam skirtas priemones ir ne bet kokia 
-
raima
- Dažnas svečias
-
fantazy 2009 Gru 23, Tre 2:32 pm
raima rašė:fantazy rašė:Ceibhfhionn rašė:fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Dėkui. Reikės pabandyt.  Žinoma, grietinė turi būt riebi? 30% ?   as esu tos nuomone, kad grietine i skrandi, sultis taip pat, o ant veido tam skirtas priemones ir ne bet kokia 
O aš esu tos nuomonės, kad Tau laikas uždust. :]] Beje kaip septyniasdešimties metų moteris, bandanti įpiršti savo nuomonę dėl kažkokio š turėtumėt rašyti be klaidų. Tada bent rimčiau atrodytumėt. 
-
fantazy
- Naujas žmogutis
-
PupaUoga 2009 Gru 23, Tre 8:45 pm
fantasy - ji turbut jau akim neprimato, numazino zmogui pensija tai nebezino is kur prasimanyti pinigu tai siulo visoki s....
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
fantazy 2009 Gru 23, Tre 10:46 pm
PupaUoga rašė:fantasy - ji turbut jau akim neprimato, numazino zmogui pensija tai nebezino is kur prasimanyti pinigu tai siulo visoki s....
Per tą šlamštą, kurį kiša visiems, suprastėjo regėjimas. ;DDDD Pasireiškė šalutinis poveikis. 
-
fantazy
- Naujas žmogutis
-
Ceibhfhionn 2009 Gru 24, Ket 1:41 am
raima rašė:fantazy rašė:Ceibhfhionn rašė:fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Žinoma, tas kurias kiši visiems per prievartą ir apie kurias sukūrei kelias temas, bandydama pritraukt kvailelių kurios užkibs ant kabliuko  . Visų pirma, didžioji dauguma šių forumiečių neturi nė trisdešimt metų, visų antra aš jau geriau naudočiau nivea nei jūsų siūlomą šūdą iš amway.
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
raima 2009 Gru 24, Ket 4:34 pm
Ceibhfhionn rašė:raima rašė:fantazy rašė:Ceibhfhionn rašė:fantazy rašė:Sudominai mane su ta kauke. Gal galėtum parašyti kaip ją pasigaminti ir koks jos poveikis?  Būčiau labai dėkinga. 
Žinoma, tas kurias kiši visiems per prievartą ir apie kurias sukūrei kelias temas, bandydama pritraukt kvailelių kurios užkibs ant kabliuko  . Visų pirma, didžioji dauguma šių forumiečių neturi nė trisdešimt metų, visų antra aš jau geriau naudočiau nivea nei jūsų siūlomą šūdą iš amway.  tiesiog nesvaik  pirmiausia tau niekas nieko tau nesiulo ir nemanau, kad pasiulys.jei kazkas nepatinka, gali nedalyvauti pokalbyje ir tiek bedos zinoma nevea geriau  tik neisizeisk , as tikrai nieko pries nevea neturiu .
-
raima
- Dažnas svečias
-
Ceibhfhionn 2009 Gru 24, Ket 5:39 pm
Dūra tu viena, pasigydyk ir rašyt išmok. Čia ne pokalbis, čia tavo proto pisimas apie šūdiną kosmetiką. Recesija ane, niekas neperka to šūdo, uuu? Aš pati nivea nenaudoju nes perku GERĄ kosmetiką.
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
-
raima
- Dažnas svečias
-
raima 2009 Gru 24, Ket 6:31 pm
-
raima
- Dažnas svečias
-
fantazy 2009 Gru 24, Ket 7:28 pm
Tokia Tu apgailėtina.  Pabandė be klaidų parašyt, tai sugebėjo vos ne daugiau jų padaryt. 
-
fantazy
- Naujas žmogutis
-
raima 2009 Gru 24, Ket 8:31 pm
[  savo raštingumą demonstruok tiems, kam jis įdomus. Nenukrypk nuo temos ir nepergyvenk, užsigyvensi ne tik niveai ir blynų kaukėm. Tuo tikiu ir to linkiu.Linksmų Šv. Kalėdų!!!!!
-
raima
- Dažnas svečias
-
PupaUoga 2010 Sau 04, Pir 12:18 am
raima rašė:PupaUoga rašė:Joline rašė:na paspeliosiu as  manau 50 ..gal 48..gal 52..man patinka zaidimai  ar atspejau  ?
"tikrai" kad septyniasdesimt http://lt.netlog.com/jukonieneraimonda/blog
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
raima 2010 Sau 04, Pir 12:49 pm
PupaUoga rašė:raima rašė:PupaUoga rašė:Joline rašė:na paspeliosiu as  manau 50 ..gal 48..gal 52..man patinka zaidimai  ar atspejau  ?
"tikrai" kad septyniasdesimt http://lt.netlog.com/jukonieneraimonda/blog
as reikli sau, man atrodo, kad septyniasdesimt, o ga dar daugiau 
-
raima
- Dažnas svečias
-
Ceibhfhionn 2010 Sau 04, Pir 9:10 pm
raima rašė: as reikli sau, man atrodo, kad septyniasdesimt, o ga dar daugiau 
Na, tokio amžiaus tikrai nekaip atrodai. Mano motina vyresnė, bet atrodo daaaug geriau. Plius stilius nekoks.
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
raima 2010 Sau 05, Ant 5:02 pm
Ceibhfhionn rašė:raima rašė: as reikli sau, man atrodo, kad septyniasdesimt, o ga dar daugiau 
Na, tokio amžiaus tikrai nekaip atrodai. Mano motina vyresnė, bet atrodo daaaug geriau. Plius stilius nekoks.
pasirodyk viesai, aptarsim pacios stiliu, nes dabar galima tiket, galima ir netiket. tiesa, aciu uz pristatyma, bet jus ne viena neprisistacius, tai maniau kad nebutina.imeskit nuotraukyciu ar kokia nuoroda, mamos taip pat, apziuresim, aptarsim bus idomiau linkejimai mamai 
-
raima
- Dažnas svečias
-
PupaUoga 2010 Sau 05, Ant 5:34 pm
jeigu ka nuotraukos yra, tik reik moket naudotis forumu 
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
Ceibhfhionn 2010 Sau 05, Ant 6:35 pm
raima rašė:Ceibhfhionn rašė:raima rašė: as reikli sau, man atrodo, kad septyniasdesimt, o ga dar daugiau 
pasirodyk viesai, aptarsim pacios stiliu, nes dabar galima tiket, galima ir netiket. tiesa, aciu uz pristatyma, bet jus ne viena neprisistacius, tai maniau kad nebutina.imeskit nuotraukyciu ar kokia nuoroda, mamos taip pat, apziuresim, aptarsim bus idomiau linkejimai mamai 
Jau skubu rodytis  . Galvok tu ką nori, pasakiau ką matau, o matau nieko gero. O apie mamos nuotraukas net kalbos nėra. Čia tu pagrinde aptarinėji ir visiems aiškini, kad jų naudojama kosmetika šūdas, o va naudojant Amway net plastinių operacijų nereikia 
-

Ceibhfhionn
- Vietinis veikėjas
-
PupaUoga 2010 Sau 06, Tre 5:51 pm
raima, jei tas tavo amway toks superinis, ir jeigu tikrai ji naudoji, taip baisiai neatrodytum kaip dabar, nes atrodai ~desimcia metu senesne...
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
raima 2010 Sau 11, Pir 6:42 pm
PupaUoga rašė:raima, jei tas tavo amway toks superinis, ir jeigu tikrai ji naudoji, taip baisiai neatrodytum kaip dabar, nes atrodai ~desimcia metu senesne...
gal tavo monitoriu blogas  aš labai labai labai patenkinta savo išvaizda ir oda .patikėk esu labai labai labai labai išranki ir reikli ir tik šita kosmetika patenkino iki galo 
-
raima
- Dažnas svečias
-
raima 2010 Vas 04, Ket 6:25 pm
raima rašė:PupaUoga rašė:raima, jei tas tavo amway toks superinis, ir jeigu tikrai ji naudoji, taip baisiai neatrodytum kaip dabar, nes atrodai ~desimcia metu senesne...
gal tavo monitoriu blogas  aš labai labai labai patenkinta savo išvaizda ir oda .patikėk esu labai labai labai labai išranki ir reikli ir tik šita kosmetika patenkino iki galo   nors nauji jau toli, bet ka ir kaip naudojate po baliaus o gal nieko?ar greit atgaunat forma?
-
raima
- Dažnas svečias
-
Joline 2010 Vas 04, Ket 10:30 pm
nu tiesa uoga  kai visi leisgyviai vemiantys buna as atsikeliu kaip agurkelis jei tik issimiegot galiu 
-

Joline
- Moderatorius
-
raima 2010 Vas 05, Pen 5:48 pm
Joline rašė:nu tiesa uoga  kai visi leisgyviai vemiantys buna as atsikeliu kaip agurkelis jei tik issimiegot galiu 
o jei neissimiegi, o reik butinai stotis ir eit, ka tada?
-
raima
- Dažnas svečias
-
PupaUoga 2010 Vas 05, Pen 6:28 pm
raima rašė:Joline rašė:nu tiesa uoga  kai visi leisgyviai vemiantys buna as atsikeliu kaip agurkelis jei tik issimiegot galiu 
tada palendi po dusu kokiam pusvalandziui ir vel kai naujai atgimus. mane vanduo labai ramina, suteikia jegu...
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
raima 2010 Vas 06, Šeš 2:12 pm
PupaUoga rašė:raima rašė:Joline rašė:nu tiesa uoga  kai visi leisgyviai vemiantys buna as atsikeliu kaip agurkelis jei tik issimiegot galiu 
tada palendi po dusu kokiam pusvalandziui ir vel kai naujai atgimus. mane vanduo labai ramina, suteikia jegu...
gal ir nieko receptelis,  tik mane turbut supaliarizuotu, o jei dar vanduo saltas, tai tur but mirciau duso kabinoj
-
raima
- Dažnas svečias
-
Joline 2010 Vas 06, Šeš 2:27 pm
na as lendu po karstu ganetinai visada  padeda kavos puodelis...nemiga galima slept spindinciu akiu makiazu..balksvais seseliais ..skaistalais...
-

Joline
- Moderatorius
-
PupaUoga 2010 Vas 06, Šeš 9:06 pm
po siltu dusu... 
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
raima 2010 Vas 17, Tre 3:31 pm
PupaUoga rašė:po siltu dusu... 
pabandziau, visai nieko 
-
raima
- Dažnas svečias
-
raima 2010 Kov 01, Pir 12:38 pm
raima rašė:PupaUoga rašė:po siltu dusu... 
pabandziau, visai nieko  merginos ir moterys, sugalvojau!!!!! kad diskusija būtų protinga ir naudinga [b]geriausius pasisakymus APDOVANOTI smulkiom kūno priežiūros, gal net kosmetikos DOVANOM[.KA JŪS MANOT APIE TAI? kaip rinksim geriausią pasisakymą? 
-
raima
- Dažnas svečias
-
|

Žaidimai

Skelbimai »
» Nekilnojamas turtas
» Namai
» Butai
» Žemė
» Patalpos
» Nuoma
» Statyba
» Transporto pr.
» Siūlo darbą
» Ieško darbo
» Buitinė technika
» Kompiuteriai
» Mobilūs telefonai
» Baldai
» Buities prekės
» Prekės vaikams
» Gyvūnai, augalai
» Laisvalaikis
• Man.Lt Laisvalaikiui •
• Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė
• Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga
• Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m.
• „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė!
• Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus!
• Berniukai!
• 69 danguje apsivilko SKM marškinėlius
• Artimi priešai (L’Ennemi Intime) Karo drama, Prancūzija, 2007 m.
• Kaunas, Klaipėda, Panevėžys ir Marijampolė „Chorų karuose“ keliaus laiko mašina!
• Dvi varles
|