Re: Mėgstamiausias filmasaš niekada neverkiu
![]()
Re: Mėgstamiausias filmas
gali būti, bet man baisiai patinka Jude Law:) can't help but watching him again and again:)
Re: Mėgstamiausias filmaszeitgeist.puikus filmas,tik nesamone kad amerikonai surezisavo rugsejo 11
Re: Mėgstamiausias filmasFinding Neverland, The Hole, Loverboy, Changeling ir visis stebūklingi filmai: žiedų valdovas, Narnijos kronikos ir pan.
Re: Mėgstamiausias filmasNA jei labiausiai patikes tai buvo "Drugio efektas" 1 dalis, kitos 2 nevertos ziurejimo
![]()
Re: Mėgstamiausias filmasexorcist.nu nezinau,kaskaip paskutiniu metu kiek ziuriu filmu tike nebaisus visi,net neįdomu pasidarė ;(
Re: Mėgstamiausias filmas
Gali buti dar ir kokia samone ![]()
Re: Mėgstamiausias filmasvat ir ne,nieks ten nieko nerežisavo,šiaip net pati alkaida prisiėmė kaltę
Re: Mėgstamiausias filmasdar vienas motyvas vakarams kištis į islamo šalis, ką ?
nežinau, ar minėjau, bet „Babel“ tiesiog gražus filmas su taikliu soundtracku. Svarbu paminėti, kad kam patiko fast 'n' furious ir pan.šits gali ir nepatikti..
Re: Mėgstamiausias filmas"Avatar" yra geriausias filmas!
Re: Mėgstamiausias filmasEsu macius tiek dauk filmu , siaubo kad net nezinau nauju kino teatruose ir pan ,
nzn man nera tokio kuris butu megstamiausias nes dauguma ira tobuli. Bet didziausia kaskaip ispudi palieka tie kuriu yra dauk daliu : saw ,helowynas,pagiezos , ;D ir panasiai . skype: emotionalecuador
_Tarja_
Re: Mėgstamiausias filmasKomedijos: EuroTrip, Yes Man, Zombieland, The Hangover, Transformers 1,2 dalys, Road Trip Beer Pong.
Veiksmo: Never Back Down, Joe_The.Rise.of.Cobra (Džo.Kobros.prisikėlimas), Gamer, Ouseno 11-Tukas, Ouseno Dvyliktukas, Ocean's Thirteen, The Hurt Locker, Transformers 1,2 dalys, Hero Wanted. Siaubo: Jennifers Body, Paranormal Activity. kiti: Klass, lusnynu milijonierius, TWILIGHT, Trumeno Sou, The Illusionist, The butterfly effect, Green street hooligans.
Re: Mėgstamiausias filmasO tikro kino neziuriu be holivudinio chlamo?
Re: Mėgstamiausias filmasne visi holivudo filmai yra lievi,neapsimesk kino ekspertu
Re: Mėgstamiausias filmasVisi su Jim Carrey
![]() ir tikriausiai supratote kodėl ![]() http://itnaujienos.info - Tai informacinių technologijų naujienų portalas kuris yra kiekviena diena atnaujinamas ir talpinamos vosos aktualiausios naujienos iš viso pasaulio. Būk pirmas ir sužinok kas dedasi šiendieniniame technologijų pasaulyje.
Re: Mėgstamiausias filmasNa nevisi
paziurek pvz: Truman show, the majestic. sie filmai tikrai yra idomus.
Re: Mėgstamiausias filmas"death note" super
![]()
Re: Mėgstamiausias filmasOne and only...: Scarface.
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m • Penkios su puse minutės Turkijoje :) • Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania • Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė • Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga • Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė! • Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus! • Berniukai! • 69 danguje apsivilko SKM marškinėlius |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias