Štanga bei kiti pratimai

Kaip sakoma, "sportas - sveikata". Tad sportuokite į sveikatą!

Štanga bei kiti pratimai

Standartinė Lukasas 2010 Vas 07, Sek 4:39 pm

Na sveiki, neradau tokios temos tai sugalvojau sukurti.
Šiek tiek apie save: Mano ūgis 180~ (+- 1cm), svoris 110~ (stambus, labai...), 14 metų.

Sportavimas mano su štanga: aš gan senai sportavau su štanga, iškėliau 40 kilogramų apie 20 kartų ( atsigulęs) (čia taip kėliau prieš 3~mėn), pas draugą bandžiau kiek daugiausiai (čia taip pat prieš 3 menėsių) iškėliau 60KG ir nuo to laiko kažkodėl mečiau sportavimą ( nors ir taip mažai sportavau..) ir šiandien kažkaip nusprendžiau vėl per naujo sportuoti, pamėginau pakiloti vėl štangą, it kiek girdėjau vienas pratimas gerai sportuojant (atsigulant ant suolelio, rankas suglaudžiant ir keliant štangą) Paveikslėlis (raudona tai rankos, o juoda tai štanga ) ir taip atsistojas iškėliau 15 kartų (suolelio neturiu ;D nes reikia vieną kambary sutvarkyt, kad susipirkt viską ), bei turiu Paveikslėlis šitą pilvo presui (žinoma kai mečiau sportuot, šitą taipogi mečiau).
Norėčiau paklausti, ar reikėtų pirkti daugiau svorių, ar kolkas su tiek apsiriboti ir sportuoti? Nes kiek girdėjau/skaičiau tai tokių metų nėra labai gerai stipriai sportuoti, bet manau kai mano masei to tikrai reikia.
Bei norėčiau, kad parašytumėt, kaip būtų geriausiai sportuot, t.y. koks palanas turėtų būti? (nerašykit mandrom frazėm, aš jų nemoku), bei nesiūlykit jokių chemijų ar vitaminų, nes aš noriu sportuoti sausai, o ne gerti chemijų ir kad ten raumenys patys augtų.
Ačiū už atsakymus.
Lukasas
Naujas žmogutis

Re: Štanga bei kiti pratimai

Standartinė Edvardas4K 2010 Vas 07, Sek 5:17 pm

ar negudriau butu klaust sportcmenu forume?
sveiki visi
Vartotojo avataras
Edvardas4K
Rašytojas

Standartinė Lukasas 2010 Vas 07, Sek 5:22 pm

Edvardas4K rašė:ar negudriau butu klaust sportcmenu forume?

Link?
Lukasas
Naujas žmogutis

Standartinė Edvardas4K 2010 Vas 08, Pir 10:11 am

sveiki visi
Vartotojo avataras
Edvardas4K
Rašytojas

Sveikinimai

Žaidimi online
Žaidimai
Žaidimi online

cinemeo.com
Skelbimai »
» Nekilnojamas turtas
» Namai
» Butai
» Žemė
» Patalpos
» Nuoma
» Statyba
» Transporto pr.
» Siūlo darbą
» Ieško darbo
» Buitinė technika
» Kompiuteriai
» Mobilūs telefonai
» Baldai
» Buities prekės
» Prekės vaikams
» Gyvūnai, augalai
» Laisvalaikis

• Man.Lt Laisvalaikiui •
Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė
Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga
Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m.
„Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė!
Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus!
Berniukai!
69 danguje apsivilko SKM marškinėlius
Artimi priešai (L’Ennemi Intime) Karo drama, Prancūzija, 2007 m.
Kaunas, Klaipėda, Panevėžys ir Marijampolė „Chorų karuose“ keliaus laiko mašina!
Dvi varles

Grįžti į Sportas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias