Re: Valentino dienao JIS NETURI KOKIU NEISPILDYTU ZEMISKU SVAJONIU?
Re: Valentino diena
na va man atrodo kad jau ne, manau išleisim dovanu pinigus savaifgaliui dviems.. nes niekaip vieni nebepabunam.. tai ir bus geriausia dovana.. dab tik reikia išsirinkti kuria iš tu variantu labiau norėčiau, ta aismarės skamba gražiai ir nėra brangu..bet jų kambariai tokie neromantiški.. nu tipo papuoš, bet vistiek.. bet saunos ten gražios..nu reikia šendien išsirinkti ir nuspresti.. Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus.
P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
aga ačiū ir šitą žiurėjau.. bet lyg tai vyras nenori nė su kuom manęs dalintis ta vakara.. ![]() Esu mergytė savo vietoje...Gyvenimo ragavus,neužsikompleksavus .Paprasta ir visada atsipalaidavus.
P.S.Katem Nerupi Ka Apie Jas Sneka Ziurkes(finger)...
Re: Valentino dienaSu artejanciu valentinu visus
![]() Linkiu, kad Jums nebutu taip sunku kaip jam ![]() http://www.hallmark.com/wcsstore/Hallma ... yz1007.swf
Re: Valentino dienaPatarkit ka butu galima padovanoti Valentino diena. Jai 15.
Re: Valentino dienaLitovec daznai prajuokini savo pasisakymais, bet cia ne vieta tam
Reik patarimu. Kiek prasitare ji zada dovanot grandinele ant rankos.. Tai negaliu nueit be nieko. Galeciau leisti sau 200 LT ![]()
Re: Valentino dienaas siemet galvoju draugei toki rinkinuka padovanoti
![]() http://www.fantazijos.lt/catalogsearch/ ... perimentas kazkaip esame kalbeje, kad noretume paivairinti musu zaidimukus,,ir dar vakariene galvoju skania pagaminti
Re: Valentino dienakeistai pigus
ten tiek daug visko ![]()
Re: Valentino dienaValentino dienos nelaikau švente
Re: Valentino dienafaina svente proga gaut dovanu
![]()
Re: Valentino dienakomercine svente....
![]()
Re: Valentino dienaeisiu per šulę ir čiupinėsiu mergų papus,o maž silikaškes rasiu
gali kilti sunkumų, nes bus sekmadienis. Nebent jūsų sargė pasiutus. O aš gimtadienį švęsiu. Kuo jums mano parašas nepatinka?
Re: Valentino dienatai reiks eit į centrą
Į didžiausią parduotuvę;D Kuo jums mano parašas nepatinka?
Re: Valentino dienaka liaudis manot apie tokia dovana : meskiukas, du kokie pvz angeliukai ar dar kazkas ir parasyt laiskeli grazu ir sirdies ;] sove tokia mintis, draugaujam neilgai. Ka manot?.
![]()
Re: Valentino dienagrazi dovanele tik neprirasyk kokiu nesamoniu
![]()
Aš už laišką. Pats romantiškiausias dalykas kas tik gali būti ![]() Kuo jums mano parašas nepatinka?
Re: Valentino dienapadovanok butelį alaus ir jį išgerk pats
Re: Valentino dienaŽiūriu Soldier bandai sekti Litovic pėdomis savo komentarais
Žooodžiu o aš dar irgi nieko nežinau ka dovanoti, nekenčiu rinkti dovanas ![]()
Re: Valentino dienanebandau,tiesiog stebinu merginas originaliomis dovanomis
Pasitaupyk idėjas ateičiai ![]() people cannot gain anything without sacrifising something.you must present something of equal value to gain something.this is the principle of equivalent trade in alchemy.
Re: Valentino dienaooo taip idejos tikrai originalios
manau paties ir isbandytos, nes esi vienisas, oj atleisk pamirsau tau dar ne laikas ![]()
Re: Valentino dienalaikas laikas
juk net ir rokeris Lukas ieško žmonos ![]() Kuo jums mano parašas nepatinka?
Re: Valentino dienanet minedas bobą turi
| ![]() Žaidimai
![]() » Nekilnojamas turtas » Namai » Butai » Žemė » Patalpos » Nuoma » Statyba » Transporto pr. » Siūlo darbą » Ieško darbo » Buitinė technika » Kompiuteriai » Mobilūs telefonai » Baldai » Buities prekės » Prekės vaikams » Gyvūnai, augalai » Laisvalaikis • Man.Lt Laisvalaikiui • • Nuotraukos – ar moku pozuoti? • Čempiono prisikėlimas (Resurrecting The Champ) Sportinė drama, JAV, 2007 m • Penkios su puse minutės Turkijoje :) • Skraidyk kaip Šikniukas @Drunk kid in Lithuania • Pikantiškai aktualias savaitės naujienas naujame TV3 informaciniame šou „Žiūrim, ką turim“ praneš Dž. Siaurusaitis ir S. Daukšaitė • Lietuvos medinių žaliuzių rinkos apžvalga • Mano mylima keistuolė (My Sassy Girl) Romantinė komedija, JAV, 2008 m. • „Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė! • Tradiciniai „Vaikų balso 2010“ apdovanojimai kviečia rinkti atkaklią kovą laimėjusių nominantų laureatus! • Berniukai! |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių