Voveryte 05 Rgp 2009 19:46
Sveiki  Šiandien buvau 'mėlyniaut', tačiau aptikau grybą, kuris man pasirodė valgomas, tačiau vaikinas sakė, kad ne baravykas. Nelabai išmanau tuos grybus, įdėsiu nuotrauką, gal kas žinos pavadinimą Ir pasiūlykit kaip suvalgyti šį grybą , t.y. gal kas žino skanių salotų receptų ar dar ko, nes turiu tik vieną grybą 
"Vagis be aukštojo išsimokslinimo gali nudžiauti ką nors iš prekinio traukinio, o jeigu baigė universitetą, sugeba pavogti visą geležinkelį." T. Ruzveltas
Taigi, baikit universitetą ir būkit tokie vagys kaip Ruzveltas.
-

Voveryte
- Moderatorius
-
Pinky 05 Rgp 2009 19:58
Aš ne ta, kurios Tu pasiilgsi. Ne ta, kurios lauksi. Aš ne ta, kurią Tu apkabinsi, kurią liesi. Bet aš ta, kurios niekada nepamirši!
-

Pinky
- Administratorius
-
-
Voveryte 05 Rgp 2009 20:08
Vat kad čia raudonviršis baravykas, man vaikinas garantavo, kad ne baravykinė kepurėlės apačia  kai grįšiu iš pardės nufotkinsiu grybo apačią 
"Vagis be aukštojo išsimokslinimo gali nudžiauti ką nors iš prekinio traukinio, o jeigu baigė universitetą, sugeba pavogti visą geležinkelį." T. Ruzveltas
-

Voveryte
- Moderatorius
-
Skipper 05 Rgp 2009 20:34
Voveryte rašė:Vat kad čia raudonviršis baravykas, man vaikinas garantavo, kad ne baravykinė kepurėlės apačia  kai grįšiu iš pardės nufotkinsiu grybo apačią 
Greiciausiai jis gana trapus. Jei neklystu tai umede. Reikia nulupti jos galva (kaip kazleko). Siaip kaip grybai jie skanus, taciau nedaugelis kas juos renka, daznai buna sukirmije ir ju galvos buna ivairiu spalvu.
Nežinau, ką čia aiškint - man viskas aišku.
-

Skipper
- Aktyvistas
-
Imagine 06 Rgp 2009 01:47
aha greičiausiai umėdė, pažiūrėk jei kepurėlės apatinė dalis tokia sugrotuota tai umėdė  jų būna įvariausių, nuo rudų, raudonų iki geltonų ar net žalių. Kiek žinau ryškiai raudonos umėdės būna karčiosios, tad jų nepatartina valgyt, nes labai karčios ir apkartina kitus kartu išvirtus grybus.. 
-

Imagine
- Moderatorius
-
Voveryte 06 Rgp 2009 11:52
Imagine rašė:aha greičiausiai umėdė, pažiūrėk jei kepurėlės apatinė dalis tokia sugrotuota tai umėdė  jų būna įvariausių, nuo rudų, raudonų iki geltonų ar net žalių. Kiek žinau ryškiai raudonos umėdės būna karčiosios, tad jų nepatartina valgyt, nes labai karčios ir apkartina kitus kartu išvirtus grybus.. 
Taip, ten umėdė. Perskaičiusi Skipper aprašymą, supratau tai  Aš vakar tą umėdę vis vien perviriau...pamiršau virtuvėj, tai teko mest lauk Aš taip mėgstu palikti ką nors virti ant 4 ir išeiti prie pc..nes virtuvėj taip nuobodu sėdėt laukiant, kol išvirs  Kartais pamirštu 
-

Voveryte
- Moderatorius
-
Imagine 06 Rgp 2009 13:30
Būna ir man kartais taip 
-

Imagine
- Moderatorius
-
PupaUoga 17 Spa 2009 00:17
vaikai ūmėdės nepažįsta 
-

PupaUoga
- Moderatorius
-
Grįžti į Virtuvės paslaptys
Registruoti vartotojai: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MSN [Bot], Pinky, Yahoo [Bot]
|

Skelbimai »
» Nekilnojamas turtas
» Namai
» Butai
» Žemė
» Patalpos
» Nuoma
» Statyba
» Transporto pr.
» Siūlo darbą
» Ieško darbo
» Buitinė technika
» Kompiuteriai
» Mobilūs telefonai
» Baldai
» Buities prekės
» Prekės vaikams
» Gyvūnai, augalai
» Laisvalaikis
• Man.Lt Laisvalaikiui •
• Šnabždesys (Whisper) Mistinis siaubo trileris, JAV – Kanada, 2007 m.
• Mirk Juokais
• 2010m. Kretingos M. Daujoto vidurines dvyliktoku simtadienio video (III dalis)
• Pink Panther. Vocal + Beatbox
• Mes valdome naktį (We Own the Night) Kriminalinis trileris, JAV, 2007 m.
• “Olialia” pretendente – Agne Griskunaite
• Kai mes susitikome… (Jab We Met) Romantinė komedija, Indija, 2007 m.
• UKC Mc’s – myliu, o vat ir ne 4 utube
• One.lt SIAUBAI
• Skafandras ir drugelis (Le Scaphandre et le papillon) Drama, Prancūzija – JAV, 2007 m.
|