Rimtai, ka tokio nekasdieniško valgėt? Aš neseniai ragavau šašlyko iš bebro mėsos, gal tai ir ne stebuklas, bet tikrai ne visi ragave.
100 thoughts on “Ką neįprasto valgėt?”
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Įtraukiančios diskusijos visomis gyvenimo temomis
Rimtai, ka tokio nekasdieniško valgėt? Aš neseniai ragavau šašlyko iš bebro mėsos, gal tai ir ne stebuklas, bet tikrai ne visi ragave.
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
😯 Ir kaip?
Mėsa tamsi, o skonio tikrai nenupasakosiu, bet visai nieko, tik truputi kaip guminė 😆
aš tai stirnienos šašlyko valgęs esu 🙂
as pvz visai neseniai valgiau nu laiudiskai sakant "lazanku" su silke 😆
KaLiL_ rašė:
PimP rašė:
salvij rašė:
O aš pats ‘pasitaisiau’, lazankos su aguonom ir silkė su svogūnais ir grybais 😆
salvij rašė:
valgiau bebra
Valgiau Japonijoje daug idomybiu Yakinyku-pats gaminiesi idedi kudos mesos griezineli pasikepi dedi i zalia kiausini ir valgai….mmm labai skanu…Kraba pateikia gyva su nupjautu skalpu,kabini smegenis ir valgai(o krabas soka 😀
Kazkada valgiau banginio berods mesos…
Eagle rašė:
Valgiau saldų tortą su agurku. 🙂
Vokieciuose svogunu pyraga 😀
prisiminiau, kad mažas būdamas šlieką suvalgiau 🙄
Aha kažkada ragavau stirnienos. važiavom į kelionę, tai buvo draugė pasidariusi stirnienos su makaronais. Tai vaišinomės 😕
Eagle rašė:
Eagle rašė:
nezinau ar cia iprasta ,ar neiprasta.. Bet valgiau.. kinietiska "hot pot".. Cia kur buna elektrinis puodas vidury stalo.. ten toks sultinys verda,specialiai ruostas,su prieskoniais ir t.t. O aplink puoda daug visko.. Krevetes ,krabai,ryziu lazdeles,grybai,kumpio gabaliukai.. visokiu kinietisku darzoviu.. dar brokoliu,pekino kopustu ir t.t. Na imi viska meti i ta puoda.. po biski.. o po 5min trauki ir valgai.. mmm skanu.. Keisciausia,kad to sultinio negalima gert 🙂
NU as tai tik girtas nesamoniu sugalvojes i skarandy kist.. 😕
išdulkink rašė:
aš kažkaip ne gurmanė, man ko nors neįprasto net neįkiši į burn, nors ir primokėtum 😆
per išeigines – arbūzas kriušonas: iškopinėtas arbūzo vidus buvo susmulkintas , dalis masės suversta atgal į arbūzo kevalą , į tą masę pridėta pjaustytų smulkintų slyvų , mandarinų , vynuogių , obuolių , užpilta trupučiu vyšnių sirupu , vandeniu ir šampanu. Lengvai ir gražiai permaišome ir uždengiame originaliu dangteliu – nupjautu arbūzo galu. Beje , patį arbūzą reikia pastatyti kokiame nors dubenėlyje kad neapsiverstų.
Gaivumėlis mmmmmm.
Eagle rašė:
kažkada rgavau troškintų sraigių. suvalgiau vieną paragavimui ir nors buvo skanu daugiau nevalgiau. kažkaip skrandis nelabai norėjo tas vargšes sraiges priimt 😆
Stasys rašė:
jep ..geras dalykas ;]
girtas suvalgiau zalius saslykus 🙂
as ir negirtas suvalgau koki gabaliuka.. palaikyti marinate kelias dienas.. skanumelis 😆
…ir nenumirei. 🙂
As vat valgiau vakar vakare… Kazka tokio… neapsakomas vaizdelis… Patiekala pavadinom "Kratinys" Isivaizduokite visa savo virtuves turini vienam puode uzpilta daug daug tomatu 😆
Vokietijoj Kinu restorane valgiau Varle!
Tiksliau skruzdintos varles slauneles! Zinokit buvo tikrai skanu! Skonis kaip jeigu sumaisyti zuvi su vistiena! Tiksliau vistiena su zuvies prieskoniu.
salvij rašė:
Hm…Krevetės,kurios velnei rautų brangios,bet pinigų negailiu,nusiperku ir kemšu…
Ir dar kai malu mėsos gabaliukus faršui,tai sumaltą mėsą kabinu šaukštais 😛 ~~~~~
Ir vieno,ir kito vienodai neapkenčiu……čia kas liečia medžiotojus…Iškrypėliška "relaxacijos" forma,kai jaučiamas malonumas į kažką šaudyti…
O dar kažkas plyšauja…koks pasaulis gražus,kokie geri žmonės,kaip faina…
Mėšlas,kurio vis daugėja dėl mūsų egoistiškų norų…
laurencija":3fe08808] salvij rašė:
Krasavica rašė:
Dar iš pirmykščių laikų likęs instinktas medžioti, juk mėsėdžiai esam, ir šito niekas nepaneigs. Šiaip aš irgi prieš medžioklę vien dėl malonumo, bet yra kaip yra. O be to beveik visi nešiojam odinius batus, ir mėsa valgom, o kad ta mėsytę gautume reikia kiaulę papjauti. taip išeitų kad stirna nušauti nenormalu, o kiaulę pjauti galima nes ji kiaulė o ne stirna 😕
Omara valgiau, va tas gers, ranka nusilauzi ir krapstais ten po ja… Kreveciu edau, ikru, Juros kirmeliu. kaip ir dauguma valgiau zaliu shashlu 😀 , valgiau ir Vezi virta, erm… Stirniena, Sherniena, bebriena ir FUJJJ!!! BEBRO UODEGA krw slykstyne…. daugiau tia ka as zn…
Siandien valgiau elnienos, bet nelabai… 😀
wisai neseniai teko kepta gyvate walgyti 😀
As uz Faint pasakysiu ka jis valge.. O gi sinsila.. 😀
Virtą vėžį…ties tuom ir pasibaigia visi mano neįprasti patiekalai 😀
valgiau veziu, nerealus dalykas yra 🙂
visai nieko yra krevetes, bet veziai man geriau xD
po to valgiau moliuskus,
isidejus austre kad ir kaip slykstu buvo vistiek sukramciau ir praryjau. daugiau jokiu austriu savo gyvenime matyt nenoriu xD
valgiau stirnienos ir valgau :>
zuikio irgi valgiau :>
kiskio irgi :>
bebro taipogi :>
surio su pelesiais, kiekviena vakara valgydavau kol neuzkniso :>
kazkokio koreietisko patiekalo nuo kurio apsivemiau vien pirma kasneli i burna isidejus ir jo pilnai nesukramcius :>
sushis yra neapsakomas dalykas :>>
Rukytu begemotu sonines 😀
Iggnas":1ay9qz93] laurencija":1ay9qz93][quote="salvij rašė:
Laurencija,Nori pasakyti , kad brakonieriavimas yra žiauru 🙄
Beisbolkė rašė:
nu ką tu dabar nušneki.. yra medžioklės sezonas, yra tam nurodytos vietos kur galima medžioti, ir yra limitas kilogramu kiek vienas medžiotojas gali sumedžioti, mėsos. jeigu eina medžioti grupė žmonių t.y susirenki savo grupę, leidžia sumedžioti daugiau o grobį pasidalinti yra privaloma. taigi medžiojimas -> gyvūnas gauna kulka arba keleta ir nusibaigia arba ta pačią minutę arba minutės bėgyje. na aišku jei klyšas esi ir i koja kokia pataikai tj kur jau nusibaigs per keleta min. o brokonieriavimas jie gaudo su kilpom arba ne tik taipogi ir su šautuvais ir dar begalybe būdu nesusimokėje pinigų už tai, ir arba gyvam arba negyvam grobiui priklausomai nuo brokonieriaus sąžinės jausmo, nulupa jam kailį (su oda) ir padaro iš to iškamšą.
Pirmą kart valgiau "Tabių skrebučius", skanu buvo 😆 .
Karstai rukyta dramblio straubli
Teko ragauti sunienos, gyvates, austres ir juros gerybes tikriausiai jau nieko neiprasto. Isimintiniausias patiekalas buvo Lenkijos greitkely, kai uzsisakiau karves papu sriubos 8) Teko ragauti keptu tarakonu. Daugeli dalyku valgiau nezinodama ka dedu i burna, isskyrus ta karves papu sriuba, kai nezinai tai ir skrandis mieliau priima.
Na mazas budamas valgiau jaucio kiausinius kazkaip tai idarytas.Neva delikatesas, bet nei skonio nei kvapo nei isvaizdos nepamenu.
as esu valges versio kaulo smegenis. issikrapstai tokius drebucius su sakute is kaulo, tepi ant duonos, barstai druska. panasu i lasinius tik silti ir svelnus tokie.
Sraigiu ir ryklienos.
geras avataras karuzas))
Vaikinas neseniai restorane pietums valge labai skania zuvi ir spekit, ko jos sudetyje buvo? Ogi medaus 😯
Ko čia stebėtis? Negi medaus nevalgai.. ar žuvies…
ivairias juros gerybes valgiau. neskaniausia, ka ragavau buvo kalmaras 😕
karjeriste rašė:
Jei gerai paruostas kalmaras tai yra lb skanu.
O as is neiprasciausiu tai gal anciuviai, sraigiu esu ragaves.
anciuviai tai kilke) tik uzsudyta gerokai)
Nu, nu, cia taspats kas sakyti lasisa tai nudazytas karpis.
Aura101 rašė:
Tu ka nezinai kinieciu virtuves
tai kad man midiju skonis kaip silkes
Litovec, kad Auros vaikinas atsilikęs, jau seniai aišku… taip kad jam gal ir cepelinai bus neįprastas maistas 😉
sraigių plovo 🙄
ir kaip?
Sraigės.Amerikoje.Populiaru.Neskanu. ;}
|Bebra valgiau,kaip rukyta zuvis,skonis bent jau man 🙄
visada norėjau paragauti ko nors iš bebro.Nors ir skamba šlykščiai,tačiau.Gyvenam vieną kartą,tad išbandyti norisi. :}
Kakava rašė:
Ei, o pačiulpt nenori… kad ir kraujo?
BEt ne bet kokio, o žmogaus. Arba svilintos žmogienos gabalėlio.
Taigi Jėėėėga !!!!!!!!!
ADD rašė:
tolerancijos žmogau.
Ragavusių yra,tad mano noras nėra nukritęs iš dangaus. ;}
Tvardykis.
Aš labai tolerantiška juk. Ir aš labai besitvardanti, bent jau šiuo atveju.
Kodėl tu tokią nesąmoninga, ką? Kodėl? ://
ADD rašė:
Nes tas Tavo minimas kraujas..
Nuskambėjo šlykščiai.. ;}
išsigandau. ;D
ne nu čia tai žiauriai, kas gali valgyt tokį dalyką 🙁
PupaUoga rašė:
Gyvūnų teisės jau baigiasi fermoj. Ką jau kalbėt apie jūsų valgomus pietus.
Tik žmonės turi teisę gyventi. Įdomiai. Nors aplink daug daugiau kitų padarų laksto. Bet čia ne esmė juk…
Akilanda rašė:
Visus daiktus ir gyvūnus reik naudot pagal jų atliekamą funkciją. Ir aš prieš bet kokius nukrypimus :ymsigh:
Akilanda rašė:
PupaUoga rašė:
Čia tokios pat veislės šuo kaip ir maniškis. Net sutasė…
Ragavu elnio sirdi. Taip norejau,norejau- o mesa kaip mesa,nieko labai iskirtinio 🙂
kas noretu tokio pietums? 😀
Fui fui fui. Greičiau badu mirčiau, nei tokį valgyčiau 😀
Iggnas rašė:
Esu valgius stirnienos šašlykus, žiauriai skanūs 🙂
chalva.
Voveryte rašė:
mmm…….. 🙂
PupaUoga rašė:
aha, tik nepatinka kaip prie dantu prilimpa..
Chalva – neįprastas valgis?
Šiaip skanu, ypač riešutų… 😀
Kuciuku 😀
Valgiau stirniena, mmmm sultinga ir skani mesa. Dar valgiau rytietisku saldumynu is kukuruzu miltu. Du atmintyje iskylantys retesni skanestai. Bet vistiek pirmenybe teikiu lietuviu virtuvei.
tai kad labai skurdi ta lt virtuve… :ymcowboy:
Kebaba su bulvytem fri 😀 O jei rimtai bent man stirniena per daug lengva mesa pasirode (o gal virejai nekokie papuole buvo. Teko valgyt labai skania anti. Labai skanios buna rukytos sernienos desros (namines beabejo). Siaip niekada neatsisakau paragaut kazko neiprasto, taciau visad renkuosi tradiciskus valgius
Gal uzvakar valgiau japonu speciliteta…. dar gyva zuvies sirdi. Net kai kramtai ka ji vis dar plaka. O del skonio… nu ka… :ymsick:
Misucra rašė:
nu jis nemazai kainuoja toks mazas patiekalas. Nes ruosiamas labai jau specialiai. Tiesiog buvo lazybos su draugais. Kadangi alkoholio negeres ir nuo jo bent per 10m tai draugeliai nutare nuvesti i restorana kad suvalgyciau plakancia zuvies sirdi. Jie suvalgysiu 3000yenu arba 30$ mano kiseneje. Jau sakau kai japonai prisigeria tai ekstremalais juodais tampa.
tu cia istikro japonijoj gyvei? maniau ant bajerio savo profily pasirasei 🙂
Yo dabar ten ieskau savo "pazadetosios zemes" deja ir ten nesijauciu kaip namie bet vis tiek kazkodle jaukiau nei Lt (no offence lietuviams)
pavydziu…. 🙂
po metu turbut manes cia irgi nebebus….
Yo nors japonai turi gera skoni kas susija su zuvimi (ju deka pradejau valgyti zuvi ir net zalia kas svarbiausia) taciau jau salis tai disciplinuota juodai.
kodel butent i japonija sugalvojai isvaziuot? o ne kur kitur? ir susisneket su jais turetu but sudetinga 🙂
nera sudetinga jei patinka kalba. O japonija visalaika turejo artimiausia rysi su dalykais kuriais domiuosi pagrinde. Mano gyvenimo darbu. Tik aisku jau ta tema geriau mistikoje sneketi nei temoje apie maista. 😀