2024 20 rugsėjo

100 thoughts on “Ką neįprasto valgėt?

  1. Valgiau Japonijoje daug idomybiu Yakinyku-pats gaminiesi idedi kudos mesos griezineli pasikepi dedi i zalia kiausini ir valgai….mmm labai skanu…Kraba pateikia gyva su nupjautu skalpu,kabini smegenis ir valgai(o krabas soka 😀

  2. Eagle rašė:

    Valgiau Japonijoje daug idomybiu Yakinyku-pats gaminiesi idedi kudos mesos griezineli pasikepi dedi i zalia kiausini ir valgai….mmm labai skanu…Kraba pateikia gyva su nupjautu skalpu,kabini smegenis ir valgai(o krabas soka 😆

  3. Eagle rašė:

    Valgiau Japonijoje daug idomybiu Yakinyku-pats gaminiesi idedi kudos mesos griezineli pasikepi dedi i zalia kiausini ir valgai….mmm labai skanu…Kraba pateikia gyva su nupjautu skalpu,kabini smegenis ir valgai(o krabas soka 🙂

  4. nezinau ar cia iprasta ,ar neiprasta.. Bet valgiau.. kinietiska "hot pot".. Cia kur buna elektrinis puodas vidury stalo.. ten toks sultinys verda,specialiai ruostas,su prieskoniais ir t.t. O aplink puoda daug visko.. Krevetes ,krabai,ryziu lazdeles,grybai,kumpio gabaliukai.. visokiu kinietisku darzoviu.. dar brokoliu,pekino kopustu ir t.t. Na imi viska meti i ta puoda.. po biski.. o po 5min trauki ir valgai.. mmm skanu.. Keisciausia,kad to sultinio negalima gert 🙂

  5. per išeigines – arbūzas kriušonas: iškopinėtas arbūzo vidus buvo susmulkintas , dalis masės suversta atgal į arbūzo kevalą , į tą masę pridėta pjaustytų smulkintų slyvų , mandarinų , vynuogių , obuolių , užpilta trupučiu vyšnių sirupu , vandeniu ir šampanu. Lengvai ir gražiai permaišome ir uždengiame originaliu dangteliu – nupjautu arbūzo galu. Beje , patį arbūzą reikia pastatyti kokiame nors dubenėlyje kad neapsiverstų.
    Gaivumėlis mmmmmm.

  6. Eagle rašė:

    Valgiau Japonijoje daug idomybiu Yakinyku-pats gaminiesi idedi kudos mesos griezineli pasikepi dedi i zalia kiausini ir valgai….mmm labai skanu…Kraba pateikia gyva su nupjautu skalpu,kabini smegenis ir valgai(o krabas soka 😯 tu cia rimtai?

  7. Stasys rašė:

    per išeigines – arbūzas kriušonas: iškopinėtas arbūzo vidus buvo susmulkintas , dalis masės suversta atgal į arbūzo kevalą , į tą masę pridėta pjaustytų smulkintų slyvų , mandarinų , vynuogių , obuolių , užpilta trupučiu vyšnių sirupu , vandeniu ir šampanu. Lengvai ir gražiai permaišome ir uždengiame originaliu dangteliu – nupjautu arbūzo galu. Beje , patį arbūzą reikia pastatyti kokiame nors dubenėlyje kad neapsiverstų.
    Gaivumėlis mmmmmm.

    jep ..geras dalykas ;]

  8. As vat valgiau vakar vakare… Kazka tokio… neapsakomas vaizdelis… Patiekala pavadinom "Kratinys" Isivaizduokite visa savo virtuves turini vienam puode uzpilta daug daug tomatu 😆

  9. Vokietijoj Kinu restorane valgiau Varle!

    Tiksliau skruzdintos varles slauneles! Zinokit buvo tikrai skanu! Skonis kaip jeigu sumaisyti zuvi su vistiena! Tiksliau vistiena su zuvies prieskoniu.

  10. salvij rašė:

    PimP rašė:

    aš tai stirnienos šašlyko valgęs esu 8)

    brakonierius………is vis medzioti jau blogai….bet dar dar…o brakonieriauti tai yra baisu….tas kas brokonieriauja…..as nzn truksta zodziu….brakonieriai niekingi zmones…jie naikina gyvunus vien del kailio…..yra laiko tarpai kada savo instinkta saudyt gali pareiksti (medziokles sezonai) bet kai taip daro tai as nzn…o jei dar su kilpom gaudo zveriukus tai isvis virsune….juk dar pries mirdami jie pasikankina mazdaug 10 valandu…. o salvij dar pasake turiu svogeri brakonieriu su pasididziavimu……tai gedinga….ir zema…

  11. Hm…Krevetės,kurios velnei rautų brangios,bet pinigų negailiu,nusiperku ir kemšu…
    Ir dar kai malu mėsos gabaliukus faršui,tai sumaltą mėsą kabinu šaukštais 😛 ~~~~~

  12. Ir vieno,ir kito vienodai neapkenčiu……čia kas liečia medžiotojus…Iškrypėliška "relaxacijos" forma,kai jaučiamas malonumas į kažką šaudyti…
    O dar kažkas plyšauja…koks pasaulis gražus,kokie geri žmonės,kaip faina…
    Mėšlas,kurio vis daugėja dėl mūsų egoistiškų norų…

  13. Krasavica rašė:

    Ir vieno,ir kito vienodai neapkenčiu……čia kas liečia medžiotojus…Iškrypėliška "relaxacijos" forma,kai jaučiamas malonumas į kažką šaudyti…
    O dar kažkas plyšauja…koks pasaulis gražus,kokie geri žmonės,kaip faina…
    Mėšlas,kurio vis daugėja dėl mūsų egoistiškų norų…

    Dar iš pirmykščių laikų likęs instinktas medžioti, juk mėsėdžiai esam, ir šito niekas nepaneigs. Šiaip aš irgi prieš medžioklę vien dėl malonumo, bet yra kaip yra. O be to beveik visi nešiojam odinius batus, ir mėsa valgom, o kad ta mėsytę gautume reikia kiaulę papjauti. taip išeitų kad stirna nušauti nenormalu, o kiaulę pjauti galima nes ji kiaulė o ne stirna 😕

  14. Omara valgiau, va tas gers, ranka nusilauzi ir krapstais ten po ja… Kreveciu edau, ikru, Juros kirmeliu. kaip ir dauguma valgiau zaliu shashlu 😀 , valgiau ir Vezi virta, erm… Stirniena, Sherniena, bebriena ir FUJJJ!!! BEBRO UODEGA krw slykstyne…. daugiau tia ka as zn…

  15. valgiau veziu, nerealus dalykas yra 🙂
    visai nieko yra krevetes, bet veziai man geriau xD
    po to valgiau moliuskus,
    isidejus austre kad ir kaip slykstu buvo vistiek sukramciau ir praryjau. daugiau jokiu austriu savo gyvenime matyt nenoriu xD
    valgiau stirnienos ir valgau :>
    zuikio irgi valgiau :>
    kiskio irgi :>
    bebro taipogi :>
    surio su pelesiais, kiekviena vakara valgydavau kol neuzkniso :>
    kazkokio koreietisko patiekalo nuo kurio apsivemiau vien pirma kasneli i burna isidejus ir jo pilnai nesukramcius :>
    sushis yra neapsakomas dalykas :>>

  16. Iggnas":1ay9qz93] laurencija":1ay9qz93][quote="salvij rašė:

    [quote="PimP rašė:

    aš tai stirnienos šašlyko valgęs esu 😆 ir nelabai supratau apie kokį ten pasididžiavima kalbėjai?

    nu vat ir skirias. brakonierius medzioja neleistinu laiku(taip sakant dau mazu ir bejegiu gyvuneliu lieka be mamu) brakonierius deda kiklpas. jose zverialiai nusikankina ir mirsta(uzdrausta kilpom gaudyt)

  17. Beisbolkė rašė:

    Laurencija,Nori pasakyti , kad brakonieriavimas yra žiauru 🙄

    nu ką tu dabar nušneki.. yra medžioklės sezonas, yra tam nurodytos vietos kur galima medžioti, ir yra limitas kilogramu kiek vienas medžiotojas gali sumedžioti, mėsos. jeigu eina medžioti grupė žmonių t.y susirenki savo grupę, leidžia sumedžioti daugiau o grobį pasidalinti yra privaloma. taigi medžiojimas -> gyvūnas gauna kulka arba keleta ir nusibaigia arba ta pačią minutę arba minutės bėgyje. na aišku jei klyšas esi ir i koja kokia pataikai tj kur jau nusibaigs per keleta min. o brokonieriavimas jie gaudo su kilpom arba ne tik taipogi ir su šautuvais ir dar begalybe būdu nesusimokėje pinigų už tai, ir arba gyvam arba negyvam grobiui priklausomai nuo brokonieriaus sąžinės jausmo, nulupa jam kailį (su oda) ir padaro iš to iškamšą.

  18. Teko ragauti sunienos, gyvates, austres ir juros gerybes tikriausiai jau nieko neiprasto. Isimintiniausias patiekalas buvo Lenkijos greitkely, kai uzsisakiau karves papu sriubos 8) Teko ragauti keptu tarakonu. Daugeli dalyku valgiau nezinodama ka dedu i burna, isskyrus ta karves papu sriuba, kai nezinai tai ir skrandis mieliau priima.

  19. karjeriste rašė:

    ivairias juros gerybes valgiau. neskaniausia, ka ragavau buvo kalmaras 😕

    Jei gerai paruostas kalmaras tai yra lb skanu.
    O as is neiprasciausiu tai gal anciuviai, sraigiu esu ragaves.

  20. Kakava rašė:

    visada norėjau paragauti ko nors iš bebro.Nors ir skamba šlykščiai,tačiau.Gyvenam vieną kartą,tad išbandyti norisi. :}

    Ei, o pačiulpt nenori… kad ir kraujo?
    BEt ne bet kokio, o žmogaus. Arba svilintos žmogienos gabalėlio.
    Taigi Jėėėėga !!!!!!!!!

  21. ADD rašė:

    Kakava rašė:

    visada norėjau paragauti ko nors iš bebro.Nors ir skamba šlykščiai,tačiau.Gyvenam vieną kartą,tad išbandyti norisi. :}

    Ei, o pačiulpt nenori… kad ir kraujo?
    BEt ne bet kokio, o žmogaus. Arba svilintos žmogienos gabalėlio.
    Taigi Jėėėėga !!!!!!!!!

    tolerancijos žmogau.
    Ragavusių yra,tad mano noras nėra nukritęs iš dangaus. ;}
    Tvardykis.

  22. ADD rašė:

    Aš labai tolerantiška juk. Ir aš labai besitvardanti, bent jau šiuo atveju.
    Kodėl tu tokią nesąmoninga, ką? Kodėl? ://

    Nes tas Tavo minimas kraujas..
    Nuskambėjo šlykščiai.. ;}
    išsigandau. ;D

  23. Gyvūnų teisės jau baigiasi fermoj. Ką jau kalbėt apie jūsų valgomus pietus.
    Tik žmonės turi teisę gyventi. Įdomiai. Nors aplink daug daugiau kitų padarų laksto. Bet čia ne esmė juk…

  24. Iggnas rašė:

    Rimtai, ka tokio nekasdieniško valgėt? Aš neseniai ragavau šašlyko iš bebro mėsos, gal tai ir ne stebuklas, bet tikrai ne visi ragave.

    Esu valgius stirnienos šašlykus, žiauriai skanūs 🙂

  25. Valgiau stirniena, mmmm sultinga ir skani mesa. Dar valgiau rytietisku saldumynu is kukuruzu miltu. Du atmintyje iskylantys retesni skanestai. Bet vistiek pirmenybe teikiu lietuviu virtuvei.

  26. Kebaba su bulvytem fri 😀 O jei rimtai bent man stirniena per daug lengva mesa pasirode (o gal virejai nekokie papuole buvo. Teko valgyt labai skania anti. Labai skanios buna rukytos sernienos desros (namines beabejo). Siaip niekada neatsisakau paragaut kazko neiprasto, taciau visad renkuosi tradiciskus valgius

  27. nu jis nemazai kainuoja toks mazas patiekalas. Nes ruosiamas labai jau specialiai. Tiesiog buvo lazybos su draugais. Kadangi alkoholio negeres ir nuo jo bent per 10m tai draugeliai nutare nuvesti i restorana kad suvalgyciau plakancia zuvies sirdi. Jie suvalgysiu 3000yenu arba 30$ mano kiseneje. Jau sakau kai japonai prisigeria tai ekstremalais juodais tampa.

  28. nera sudetinga jei patinka kalba. O japonija visalaika turejo artimiausia rysi su dalykais kuriais domiuosi pagrinde. Mano gyvenimo darbu. Tik aisku jau ta tema geriau mistikoje sneketi nei temoje apie maista. 😀

Parašykite komentarą