2025 25 kovo

22 thoughts on “Karštas vynas

  1. 1 l raudonojo vyno
    5-7 gvazdikėliai
    1 cinamono lazdelė
    100 ml cukraus
    50 g migdolų
    50 g razinų
    apelsino žievelė

    Pirmiausia supilame vyną į kaitinimo indą, įdedeme gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.

    Šildome ant silpnos ugniesbeveik iki virimo, bet neužverdame. Gautą karštą vyną perkošiame ir patiekiame karštą.

    Šiaip čia vienas iš šimto receptų, prieskonius gali dėti kokius nori, kaip fantazija tuo metu padiktuoja.

  2. na siaip tai dazniausiai vynas karstas yra patiekiamas taureje,ir tikrai nera verdamas ant orkaites,tiesiog karstas vynas yra specialus.Ji tiesiog reikia ipilti i taure ant virsaus uzlasinti specialaus citrinu vandens ir uzdegti po to kai uzges jis jau bus pasiles pacioje taureja ir prasom skanaus 😉

  3. as tai paimu puoduka isipilu vyno idedu prieskoniu ir ikisu i mikrobangine biski pasildau kad neuzvirtu ir fsio:)
    yra norfoj pirkti karstam vynui prieskoniu 2 lt gal kainuoja vadinasi KOTANYI zalios su geltonos spalvu pakuote

  4. o labiausiai karstam vynui tinka saldus vynas.. is kitokiu kazkoks briedas gaunasi..
    Tai saldus raudonas vynas (kagoras pvz. 8 laipsniai)
    Prieskoniai is norfos..
    Pasildai kad neuzzvirtu..
    Citrinos skiltele..
    Liux dalykelis..

Parašykite komentarą