Gal kas zinote kaip reiktu pasigamint kepta duona su suriu? be, kad gautusi tokia, kaip daznai kavinese buna, kad netgi ir po kokiu 20 min suris nebuna sudziuves, o tempiasi lyg butu siltas?
Naujausi komentarai
- Tradicija apie Vyriškas stilius – kas svarbu jį kuriant
- SamantaaaV apie Virtuvinių baldų kainos ir jų gamyba
- solveka apie Ką manote apie mineralinę kosmetiką?
- rurikas apie Dėžutės pigiau siūlomos įvairių formų ir dydžių
- Jurgiya apie Ar galima maudytis per mėnesines?
Kepta duona su sūriu
Nemokami skelbimai
Populiariausios temos
Apsaugos priemonės ir nėštumas
Auto-Moto
Blevyzgos
Chatas.lt
Dalinkimės viskuo geru
Fauna/Flora
Forumiečių rinkimai
Forumo linksmybės
Forumo turgelis
Gatvės gyvenimas
Gražus ir sveikas žmogus
Grožis
Gyvenimas
Humoras
Intymaus gyvenimo smulkmenos
Jaukūs namai
Jausmų versmė
Karjera ir verslas
Kinas ir TV
Kitoks gyvenimas
Kosmoso platybės ir nepaaiškinami reiškiniai
Lieknėtojų klubas
Mada
Mistika
Mokslas
Muzikos pasaulis
Namai namučiai
Naujausios technologijos
Neatrasti talentai
Nepaaiškinama
Netradicinė medicina
Politika
Pramogos ir pomėgiai
Reikia pagalbos
Religija
Sekso vadovas
Sportas
Sveikata
Tas ar anas?
Virtuvės paslaptys
visuomenė ir kultūra
Įvairenybės
įstatymai ir pinigai
Šventės
Žmogus
14 Responses to “Kepta duona su sūriu”
Pabandyk orkaitėje idėti kepta duona (jau iskepta keptuvėj) ir apibarstytą sūriu.. dar kokį česnakiuką 😀
orkaitei netaip gaunas kaip noreciau. suris sukieteja po keletos minuciu
kad pagal mane jie lydyta suri su kazkuo maiso, kas stabdo stingimo procesa. Gal su kazkuo panasaus i majoneza..?
gali buti, kad lydyta suri 🙂 o del majonezo, tai zinau kad reikia imaisyt i suri. reikes pabandyt su lydytu
Nueik i maza kavinuke ir pasiklausk barmenes kaip ten kas.
as zinau:)
iskepi duona atskirai….paskui paimi puoduka maza ten idedi majonezo smulkinta cesnaka sildai paskui idedi suri sildai ant mazos ugnies ir maisai maisai tada kai gaunasi vientisa mase pili ant duonos sudetos kaip lauzas…arba toj masei kur sildai sumesti duona keptA IR TADA MAISAI KAD DUONA APSIVOLIOTU visa tada buna duona visa apsivoliojus ir nereikia nuo kitu gabaliuku nukrapstyti:))))
Pabandyk jei nepavyks ir bus neskanu tada nebezinau 🙁
pati bandziau tai gavosi…p.s.skystesni majoneza naudok ir riebu suri kur 55% butu riebumas tada geriau lydosi
minesota is tavo receptu ir ka gamini valgyt tai atrodo kad ziauriai nuskilo tavo vyrui 😀
gavosi puikiai
:respekt:
Aš tai darau taip:
Iškepu duodą su česnaku, ant virsaus užpilinėju majonezo, tada užtarkuoju ant viršaus sūrio, ir įdedu į mikrobange, lakau kol sūris išsileidžia 🙂
Minesota, turbūt mėgsti gaminti maistą, kaip ir aš.>:))reiks man tą tavo receptą išmėgint.
Aš tai prie keptos duonos darau padažą iš sūrio,majonezo ir česnakų..dėl majonezo taip greit sūris nesukietėja (:
As kai dirbau bare, tai pas mus fritiurinej kepdavo duona, paskui idedavo majonezo su suriu, cesnakines druskos ir ismaisydavo visa ta marmala, tada idedavo keliom minutem i orkaite arba mikrobange. Vistuves darbuotoja sake galima ir aliejuje iskepti tokia pacia duona. Reikia i puoda pripilti daug aliejaus, sumesti duona ir ja iskepti. Sake gaunas tokia pati, bet nebandziau dar 🙂
Labai geras daiktas prie alaus… 😉