Žmonyyyys. Turiu moliūgų. Didelių, sunkių. Bet nesugalvojam, ką su jais padaryt. Gal galit kas iš patirties kokių receptukų. Kad ir su žaliais. 🙂
11 thoughts on “Moliūgai”
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Įtraukiančios diskusijos visomis gyvenimo temomis
Žmonyyyys. Turiu moliūgų. Didelių, sunkių. Bet nesugalvojam, ką su jais padaryt. Gal galit kas iš patirties kokių receptukų. Kad ir su žaliais. 🙂
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Palik juos Helovinui jeigu gali 😈
Negadink mano temos. Man tai opus klausimas, o tu čia bajerius skaldai. 😆
Atsiprašau 🙁
issikepk blinciku… 🙂
OMG, moliūgai. Aš net ragavus nesu, ką čia jau apie receptus kalbėt 😆
jo as ir 😀
tiek daug gero daikto turi ir nežinai ką daryti? Tai visgi moliūgai ar cukinijos?
– ogi blynus , pusė tarkuotų moliūgų , pusė tarkuotų bulvių. Blynai gaunas ne tamsūs kaip vien bulvių , bet šviesūs , minkšti minkšti , telieka tik nuryti. Neužmiršk kiaušinių.
– kugelis jei tingi prie petelnės sukiotis. Ta pati masė.
– į sriubas tinka , kaip tarkuoti , taip ir pjaustyti gabaliukais.
– konservavimas su svarainiais , ir tt.
tik pirmyn 😆
Apie cukinijas nė kalbos nebuvo. 😆
moliugas naturalus ar išskaptuotas yra rudenyvo meto pagrazinimas , per helovyna galima va daryt raug ka susijusiu dalyku su tuo metu ir joks cia bajeris , jei nori receptu per google.lt paieskok pumpkin recept
Aš nesakiau, kad bajeris. Tiesiog, gaila tokių didelių moliūgų helovynui. Geriau suvalgyt. 😆
Šiaip cukinijos geriau. Mažesni gabaritai , kol vaisiai maži galima naudoti kaip arba vietoj agurkų. Geros salotos.