Sveiki, Noreciau paklaust kaip susivaldyt save? kai susirasyneju kazka lb seksuolaus su mergina, ar glamonejuos su ja,...
Seksas 101. Pradžiamokslis.
Taigi, man yra 16 metu ir turiu siokia tokia problema. Su merginom man viskas gerai sekasi, esu...
Taigi visai neuzilgo,kitą savaitgalį panelė mane kviečia pas ją į namus kur įvyks mūsų pirmasis kartas.. Norėčiau...
Esu beveik 21 metu, o dar neesu mylejasis su jokia panele. Tai man ko toliau to labiau...
Man 15 metų, bet varpa neatsismaukia lengvai reikia per jėga ir atsmaukus nesijaučiu labai gerai, nes oda...
Kaip zinia ir vaikinai turi siokia tokia. as galvoju pasimyleti su savo mergina, ir klausimas butu toks,...
Na tiesiog noriu pasidalinti tokia patirtimi ir galbut pasiziureti i jusu atsiliepimus.Su mergina jau bendrauju apie puse...
Draugauju su savo vaikinu seniai. Pries menesi gal, pasimylejome pirma karta, na zinoma skaudejo kaip ir turejo...
Visur yra kalbama tik apie pirmąjį merginų kartą. O kaip vaikinai? 😀
ogi yra toks dalykelis.. nesenai man buvo pirmas kartas..per ji net nekraujavau.. ir visa tai buvo begalo...
norejau pasidometi su kokia moterim butu geriausia prarast nekaltybe? geriau su jau turincia toje srityje patirties ar...
man 16metu ir zadu prarasti nekaltybe.kaip manot ar dar neperanksti. gal dar reiketu siek tiek palaukti?patarkit please...
Pirma karta pasimylejus su vaikinu labai nezmoniskai skaudejo, ir dar paskui 3-4 dienas kraujavo… Dabar nezinau, ar...
Na cia toki klausimuka sugalvojau idomumo delei 😀
http://www.purescore.com/pure2.html Surinkau 83. As beveik angelas 😀
Man neseniai suejo 15metu. Pirmo karto dar neturejau. Esu simpatiska,dailios figuros,turinti zudanti zvilgsniuka,bet siek tiek drovi panele...
Tai kaip cia yra : ar sakyti, kad nekaltas esi ar geriau nutyleti sia geda? 😀