ar yra kas vertina gera totoriska steika? arba karpacio?
Naujausi komentarai
- Grita apie Kaip išgydyti kosulį?
- Grita apie Darbo avalynės pasirinkimas
- Grita apie Ką būtina žinoti apie krovinių vežimą?
- Grita apie Skelbimai verslui ir privatiems asmenims nėra vienodi
- Mar apie Satanistai
Žalia mėsa
Nemokami skelbimai
Populiariausios temos
Apsaugos priemonės ir nėštumas
Auto-Moto
Blevyzgos
Chatas.lt
Dalinkimės viskuo geru
Fauna/Flora
Forumiečių rinkimai
Forumo linksmybės
Forumo turgelis
Gatvės gyvenimas
Gražus ir sveikas žmogus
Grožis
Gyvenimas
Humoras
Intymaus gyvenimo smulkmenos
Jaukūs namai
Jausmų versmė
Karjera ir verslas
Kinas ir TV
Kitoks gyvenimas
Kosmoso platybės ir nepaaiškinami reiškiniai
Lieknėtojų klubas
Mada
Mistika
Mokslas
Muzikos pasaulis
Namai namučiai
Naujausios technologijos
Neatrasti talentai
Nepaaiškinama
Netradicinė medicina
Politika
Pramogos ir pomėgiai
Religija
Sekso vadovas
Sportas
Sveikata
Tas ar anas?
Virtuvės paslaptys
Viskas apie forumiečius
visuomenė ir kultūra
Įvairenybės
įstatymai ir pinigai
Šventės
Žmogus
19 komentarų to “Žalia mėsa”
Esu ragaves siap savotiskas skonis bet nieko. O blogiausia tai, kad nera gerai zalia mesa, suvalgysi kurnors salmoneliu gera porcija ir bus bedu.
tai vistienos nereik valgyti)
arba paciam pasiruosti) sviezios negyslotos jautienos, (begysles) susipjaustai kubeliais, ir sumaisai su )
tai vištienos pusžalios nieks ir nevalgo 😉
..neveikianti nuoroda…
Reiks:
500 gr. smulkiai kapotu kornisonu(mazi rauginti agurkeliai)
150 gr. kapareliu
50 gr. smulkiai pjaustytu shalot svogunu
10 gr. smulkiai kapotu petrusku
Eiga:
viska sumaisyti pagal skoni su majonezu
Pastabos: Shalot svogunus galima pakeisti svogunu laiskais.
agarmis rašė:
…ir pasigyrė agarmis…
Vos prisiverčiau paragauti žalios mėsos, kuomet tėtis sugebėjo suvalgyti visą porciją…
Skanu 8)
zalia mesa – soliteris garantuotas ..nevalgau
Fu fu fu…
Visai zalias (blue) steikas tai tikrai fe,vos ne kazkoks su krauju 8)
va taip mes serviruojam totoriska steika restorane.
Patinka kramsnot žalius nužudytus gyvūnus ir jausti jų lavonieną burnoje? 😈
O kas ten valgė sriubą su vištiena??
Banshee rašė:
Tai nū karočia, kam temoj pie mėsą rašyt kad mėsa blogai, kaip šlykštuuu, lavoniena? Rask kitur kur reikštis, čia rašo tie, kurie mėgsta, o ne tie, kurie turi įsitikinimus kitokius ir bando atvest į doros keliąąą.
Aura101 rašė:
labai patinka.
lietuviu tradicinis patiekalas:
Juka
Pirmiausia išvirdavo mėsą arba nuvirdavo kaulus. Kai kurios šeimininkės įdėdavo obuolių ir čiobrelių, nes sakoma, kad būtent šie produktai yra tikrosios jukos sudedamosios dalys . Tuomet į kitą indą su krauju, pastoviai maišant, būdavo pilamas paruoštas sultinys. Į sriubą kartais įmaišydavo miltinių ar bulvinių kukulių, kuriuos sudėdavo dar prieš pilant kraują, o valgydavo su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis. Išvirtas sultinys turėdavo būti saldžiarūgščio skonio.
xDDD
ADD rašė: